Şahsen ben..
78,325 üstü long.
78,000 altıda
sert 1000 puanlık hareket bekliyorum.
gün içi trade için 78,200 den (ortalardan ) long oldum.15,05
Şahsen ben..
78,325 üstü long.
78,000 altıda
sert 1000 puanlık hareket bekliyorum.
gün içi trade için 78,200 den (ortalardan ) long oldum.15,05
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
kurlar kurulur, realizasyon,...ayı py başlamıştır, ama sonlanmaz
kurulum faizi kurar, disturbation, rezervlere bakar ve rezervleri yoklar , buradayız, burada ayı py nin sonlanıp sonlanmayacağına bakılır
faiz mala vurur,... crash ve devalüasyon, şelale yaşanır.....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
umarım 22209 altına düşer. pozisyonum gereği düşerse iyi olur![]()
gandi sakalı trash edip emekli etmiştir,...
yellene ise sadece yellenecektir,...
saykıl konusu,..
artık bir oturma görüyorum,...81304
pembe bağlaması öpüşmesi şu aniçin söz konusu deyil,..bu trade ettirir dediğimiz bölüm,..öpüşmeye kadar
lakin 81304, yelpaze 81274 ile uyum içinde ve bunlarda tüm zaman 81300-81175 ile uyum içinde,...
haydeeeeeeeee![]()
erken sevinmişim ama iyiki tekrar döndü. vaybe ne hareket çekti namıssız![]()
aynen long devam indiği gibi yükselsin namıssız![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri