diyeceklerim bulardır,..
son bir şey daha,...
keh, keh,....
diyeceklerim bulardır,..
son bir şey daha,...
keh, keh,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
ve devamla buradayız, çarşambaya,....
1 ve 2 madde çok açık,...
bir gün var, birde bağlanacak bir saykıl ve rakam,...ama önden gold bağlamalı ara işaret bu,....
bu saatte sp düşüşüne düşüşleri toplama derdim ama bunu diyemem,...
zira filiz konusu var bu 1, 2 bu olmasada ara çıkış sonrası teknik tekerrür düşüş var,...
öyleyse şu,...
biz ve gold saykıl bağlayamassa,....
sp 14 bittiğinde karşı haftalar gelecek, sp puuuuuuullllllback içun,...
sırası gelince buradan yazarım,....önce 14 ü bitsin sp nin, daha var,...
muhtemel ya orada kalkarız sp ilen, yada gold ile birlikte lokal usd gerilemesine çarşamba kalkarız,...
onun içun çarşamba her bir şeyden önemli,....
çarşambayı sell aldı malum,...ama bir taraftan da zaten sell lerdeyiz,....bu da malum,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
yelpazede çarşamba bitiyor, perşembe yeni bir yelpaze açar...simulationu hazırladım şimdiden,...
yukarıdaki şablon böyle çalışabilir,...
günaydınlar cümleten
Banka endeksi güçlü düşüş içersinde . ben böyle yorumluyorum. yarın yada gün içersinde 74 aşağı geçilerek yeni dib için sert düşeriz diye düşünüyorum
74050 burada yazıldı ama,..
74000 hiç yazılmadı,...
yine kırmamış, o kırmıyor ben pozlanamıyorum,....
kısmet artık,..
uzatan 5 . dalgadan sonra oluşan dalganın 5 dalgalı düşüşü sonlanıncaya kadar ŞHORT larımla gıbraşmamayı düşünüyorum. şimdi tepki bitti c ile düşer 74 aşağı geçilir bizde
uygun fiyatlardan bir yerlerde pozisyon alırızolmazda tesi durumda ykseliş devam ederse kol keser katılırız. üstat SP önemli acaba yarın tepki yükselişine başlarmıki?
![]()
bende long oldum . umarım yükselir
Aynı fiyatttan tekrar şhort oldum. korktum.
fibo üzerinde hareket ediyor byradan ya aşağı yada yukarı gidecek. hangi yöne giderse o yöne
bu 755xx üstünde,...
centasyon var,..
usdtry aşağı,..755xx yukarı,...
usdtry yukarı, 755xx aşağı,...
centasyon
yani 74050 söz sahibi deyil bu 755xx bu önemli bir rakam,...
cantasyon,
vob karşılığı 33.4631 Türkçesi 755xx
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri