Ya bırakın artık bu ayakları ya. Kokalı çok ama çok oldu.
Gnome dediğin gibi bir adamsan eğer yukarıda fisher yazan arkadaşın sadece ama sadece onun sorusuna cevabını ver yeter. Ama kendi yerinde cevap veremedikten sonra burada vermen zaten imkansız. Bırak artık kendini övmeleri bilmem neleri. Adam gibi sana sorulana cevap ver kaçamak olaylara girme bu kadar senden istenen.
Herkes kim ne onu öğrendi merak etme. Tüm yazılarını okuyan aklı başında biri zaten neyin ne olduğunu anlar. Ama adam gibi adamlar ancak yazabilir. Yalaka ve değişken kişilikler değil.
Bende artık yazmıyorum kim ne halt ederse etsin. Ama adam değilmişsin bunu netleştirdin en azından. Demek cancan sen değilsin,ky dostu sen değilsin. Ya güldürme be arkadaş insanları. Senin yaşın kadar benim ................. liğim var.Neyse sen akıllı ve uyanık aynı zamanda saygı değer ve zararsızsın. Yav daha haziran ve aralık ta verdirdiğin ters pozisyon zararların ne olacak. İnsan biraz utanır ya birde önceden bilgi gelmiş gibi kıvırdın ya helal olsun ne diyim. BAŞARILAR. sana lafta yetişmez pozisyonda.
Serdar72 sen kimsin bu arada be arkadaş. İkincil nesil misin? Nesin. Bu zamana kadar neredeydin. Sana öyle bir laf ederdim ki değil yarın hayata devam etmeyi bırak kahrından giderdin ama son yazım olduğu için boş verdim.
Belanı gnome dan bul........ Sonuçta aynı yalan kazanındasınız.
Para böyle kazanılır KOÇUM
Sanal değil.![]()

Alıntı
Yer imleri