yanı 60 k 60000 50 k 50000 gibi
79267 de dörtgen asağı geçildiğinde yer yerinden oynayacak
ben aşağıda 3 rakam verdim,
79925, ki bu bir kerden sonra aynı 79925 deyil diye not düşütük,
77975,
74050,
bu 74050 bayağı oldu yazalı macör olduğu içun,....
74050 nin altı veya diğer deyişle 2.8/9 cent ise benim alım yapacağım yer,...
bir poza 79925 altından 74050 ye yakın girmeye çalışırım,...
diğer poza 74050 altından,...
tabi bunlar naçizade tahminimiz,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
200 ho haftalıkta aşağı geçildi. hadi geçmiş olsun
bakın ben dönüşü sırası gelince yazacam,...dün dedimki sp yi bir görüyüm şu kalan 10 haftasında,
öncelik, ancelik,.....
bu sp burada mala vuracakmı bu 1,
yoksa sp usd sinide aşağı alıp MC BANKIN yapamadığını automatic yapacakmı,..
bugün biraz dikkat çektim, bu analizide passata bıraktım,...
oooooveeeeer luuuuuppppp sistem bu iş çözer,....
ama hemen atlamıyoruz,...
daha ne 79925 geçilmemiş,...77975 var, 74050 var, altı var ,
gerilme ne kadar iyi olursa overlup o kadar bereketli olur,...
ahanda 79925 okuyoruz aynı 79925 deyildi bakalım aynımı deyilmi,...biz deyil dedik ve tekerrür geçilişinde 77975 çiyiz,...
akşam olmuş yaw,
güsel bir gündü,...stopsuzluğun faydasını gördüm,...
fena diil,...
bu metod iyi valla arada bir poz alıp kendi yönüne beklemek,....
sonuçta py hep bir şaşırtma kullanıyor,...
iyi akşamlar cümleten,...
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri