...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
benim beklentim faiz artırılması idi,...
bu hokkabazlıkla sonuçlandı
şimdi sp artışına süzülen bir durum üretti bu mevcut,
sp yi yazdık, blançoya oyalanıyor besbelli,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
bosada süprize inanan kaybeder,
süprize inanmak ayrı şey, süprizi beklemek ayrı şeydir,...
mesela süprize inanmak fiyatlar düşerken çıkcağını ummak,...
süprizi beklemek ise olmayacak şeyin olmasını beklemek, şüphesiz büyük para yapar,...
ki bizim iş süprizi beklemekti ve 87225 tek gün uzayan barı ile olabilirdi,....
şimdi dediğimiz üzere bu iş en fazla oyalanmaya döndü,..burada halk istismar edildi, bankalara yoğunlaşılıp onların talepleri karşılanmaya çaışıldı ki o da pansuman şekilde,..
dolayısı ile şu an önümüzde olan 848xx doğal barikatı aynen durmakta,...
adı üstünde doğal olan bir şey suni olaylarla yıkılamaz,
merkez oyalanıyor,.....
bunun tek açıklaması merkez usd nin yükseliş trendini koruyacağını düşünüyor,...
ve bu nedenle direk saldırı yapamadı,...
elinde kalan fonlama ise varlık barışından topladıkları ile tezgah altı girişlerden olabilir,...
bir de bes havuzlaması
ancak faiz artırsa idi 848xx barikatı tek günde geçiilirdi,....uğraşılmazdı,...
böyle bir durumda bahsettiğimiz,
hünerli adam yeri 84xxx-74xxx gündemdedir,....
sp yi zaten yazdık, sp nin bize yapacağı en fazla sürpriz blanço oyalanmasıdır,....
diğer manada sp çıkışı usd yide besleyeceğinden zaten doğal olarak ta olumsuz,...
konutçu ağalar kelepire doğru gidiyorsunuz bakın demedi demeyin,
49 haftadan bahsediyorum ben,
boru deil,....
cumhuriyet tarihinin analizini yapıyoruz burada,..
temel sistem şudur,
bir gemi aynı anda iskele ve sancağına yatmaz,....
varlık barışı ne oldu sahi,
son 68 mil usd filan falandı,...bir de net hata bulmuşlardı üstüne 3-5
sonra voborsa kapandı ben yoktum,..
şimdi benim caddede bile 2 adet avm var,...
hangisine gideceğimi şaşırıyorum,
gittiğimde herkez acımasızca alış veriş yapıyor,..
keh, keh,
çekiyorlar slipleri,..özellikle bayanlar,...
bunlar istisnalar hariç ekonomiyide pek bilmezler,
ruj ordusu, oje ordusu, allık pulluk ordusu,...
devam,
vakitte bol, iilaki oyalanma derken 3 -5 şeyle dönerler,...
şaka ,
ama gerçek 3.5-7.5 arasında cari açık var,...
yani varlık barışından al buraya ver,....
dedik çimentoya fayansa fazla girmeyin, tüten baca yapın,..
ama en kısa yoldan rantıbıl olmak seçildi,...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri