sp morlarıda bu iki çizgi hani bu ikisinin üstünde sp artık short döneme giriyordu,..
işte bu iki çizgi o tahvili rasyoda yakalayan veya gold hareketlerini,
veya xu100 , xu 030 farketmez,...
yakalar,....
sp morlarıda bu iki çizgi hani bu ikisinin üstünde sp artık short döneme giriyordu,..
işte bu iki çizgi o tahvili rasyoda yakalayan veya gold hareketlerini,
veya xu100 , xu 030 farketmez,...
yakalar,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
neyse bakalım,...
bunlar macro,...
burasıda kaldıraçlı piyasa,...
ama yinede bilelim bakalım,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
iyi geceler cümleten,....
82500 83500 ler görülecek gibi.
sonrasında tekrar düşer diye düşünüyorum.![]()
dünkü aldıklarımı trade yaptım 81700 lerden 1000 puancık alarak tekrar SORT oldum.![]()
tekrar long oldum . hadı bakım.bır trade daha ver.![]()
82 k tekrar short oldum. artık kımıldamadan beklıcem.
tünaydınlar cümleten
tünaydın hocam
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
yarın
8 Y nin ilk günü,...
ara işarette 8 gün yükseliş eğilimli ve 87225 en az hedefli bu py, tersine 8 gün d olursa, ....
overlop gereği mutlak alım olacak, yani düşerken alınacak bu durumda da,..
buradan iki kere long sonucu çıkıyor,....
düz giderse long, ters giderse long, iki kere long,....
bu iş tavan çkmesi dediğim olaydan kaynaklıyor,...
shortu sağlayan, short baskıyı kuran tavan yarın çöküyor ve
92 den 86 ya küsuratlar önemli deyil 6000 puvan gerileyecek,..
bu 6000 puvanlık kadar short baskı gücünün hafiflemesi ortadan kalkması, diğer manada 6000 puvanlık shorttan kar alın gerçekleşmesi demek,....
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri