herkese selam,
iş güç yazamıyorum, uzaklardayım yani,...
bu hafta bir piyasa vardı oldu,...
bu hafta düzeltme gelirse 2 hafta sonra bir piyasa daha var,..
sp kaçmaya çalışıyor,...
kaçamaz ise 10-18 hafta arasında düşecek,....
bol şans cümleye
herkese selam,
iş güç yazamıyorum, uzaklardayım yani,...
bu hafta bir piyasa vardı oldu,...
bu hafta düzeltme gelirse 2 hafta sonra bir piyasa daha var,..
sp kaçmaya çalışıyor,...
kaçamaz ise 10-18 hafta arasında düşecek,....
bol şans cümleye
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
buranın bu haftası ile, sp nin ki eş güdüm,
yada 2 hafta sonraya ikisi eş güdüm halinde,
bunlar izlenerek bakılmalı,...
sp nin dünkü tepkisi bu düşüş tehlikesinden kaçış isteği,....
kaç kaç nereye kadar deyilmi,
kovalayan çok,...
keh, keh,
bol şans,..
ben 4 -5 hafta belki fazla yokum,...arada fırsat olursa bakarız,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
sp içun o halde,
1956.x bu yorum geçmiş sayfalarda var,...
indik burada askıda vacum yapıyordu,
bu son bir kaç hafta da o günden bu güne vacum etki(yani 1956.x te askıda kalma hali) gitti ve piyasa geri gelerek,..
indik sırası ile
1956.x
1877.x
ve
1789.x Fransız devriminde kaldı,...
bunlar bu sp çöküşü öncesinde sp içun takip edlmeli ki,..
çöküş bunlardan hissedilebilsin deyilmi,....
tekrardan görüşmek dileklerimle........
sayın indragandi hos geldiniz.vobta sizin verdigiiniz bi rakam vardı 85075 gibi.bi de 9haftalık bi sürec .son durumların kısaca bi ozetini yapabilir misiniz?cok tesekkürler.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
9,58
84,875 üsüt long...
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
NAAPIYONUZ BE YAA...
AYYYYNIBE YAAAAA.....
http://www.youtube.com/watch?v=dsrpvKITeq0
![]()
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
cümleten günaydın,
bu hafta deilde, gelecek hafta çok kritik olacak sanırım,...
bu hafta sanki tepkimsi bir hafta,...
gelecek hafta eş güdüm haftası,..
x30yvade 74050 dengeler bir süre,....
bunun üstüne gelişen volatileteler, altına gelişen volatileteler olabilir,...
ancak bu hafta(tepkimsi hafta) deilde bir sonraki gelecek hafta(esas hafta) önem arz eder ve bu 74050 dengeside esas o zaman belli olur, şimdilik ise dönülen yer,....
vesile ile cümleten 2014 ü kutlarım,
sağlık ve mutluluk getirsin,...para ise bir şekilde gelir nasılsa,...
mutlu yıllar indregandi hocam...
ve tüm forum dostlarımın da yeni yılını kutlarım...Sağlık..Huzur...Mutluluk ve barış.. dileklerimle...
iyi seneler sayın indragandi.
Gandi ustadimiz basta olmak uzere herkesin yeni yili kutlu olsun.
Umarim Yeni yil sahtekar yalancilar ,rüsvetci yalaka yandaslar ,yiyiciler, talancilar, iktidari rüsvet ve yolsuzlugun merkezz üssü yapanlardan kurtulma ve arinma yili olur.
umarız öyle olur,....
ne zaman uzaklaşsak bir yerler patlıyor,...
bundan önceki gezi idi,...
şimdikinin adı ne fazla takip edemedim haliylen,...
yalnız fena puvan bıraktı bana,....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri