şimdi eski vadeye geri dönelim,..
orada stoplar
96225, 95750 ve son gelen 94950,...
mevcut durum gün ilerleyeninde 94950 kırılırsa,
saatlik analiz sistem satı onaylayacak,...
şimdi eski vadeye geri dönelim,..
orada stoplar
96225, 95750 ve son gelen 94950,...
mevcut durum gün ilerleyeninde 94950 kırılırsa,
saatlik analiz sistem satı onaylayacak,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
burada ise uzay yüryüşü başlamış ancak kesik çizgilere geri dönmemeli fiyatlar,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
üstat bist100 endeks sanki aşağıdaki boşluğu doldurmaya 76500 gidecek.![]()
merkez hareket
aralık 95750 üzerinden çalışıyor,...
olay budur aralık vadede burası kırılırsa short ayı olur,...yoksa shortta kalır,....
bunu dün yazmak isterdim anacak çok campound oluyor analizler,....
rakamlar birbirine biniyor, vadeler birbirine giriyor, aman allahım bir toz bir duman,..
gerenk yok bunlara
sırası gelince böyle ucundan çiziktirivermek yeterli,...
spot yeni vadeye bakıyor
o yüzden düşüş sınırlı kaldı orda
yeni vade rakamlarına bakınca kritik rakamların üzerinde görülüyor
sevmiyorum vade sonlarını
her türlü tezgaha açık
sadeleştirdik durumu ve long için tutu bu 95750 ye koduk ama aralık vadede...
bu iş böle malesf vade dönemsel faiz demek, o da makas demek,...
dolası ile agamemnonda ona göre bindiği teknenin küreklerine asılacak,...
bu yerde aralık vedede 95750,...
özet,
iki adet,
1.aralık vade 95750
2.sp düzeltmesi,...
hatta 3
düzeltme 5 -6 gün sürecek
peki aralık ne durumda,
96443 altında 95750 kırılımı güçlü olasılık,...
![]()
bekleyelim bakalım, yoksa yok,...
hem kırılım olacakmı bekleyelim , hemde sp yi bekleyelim,..
5-6 günde illaki kırılım olur bana göre,...
tepik olursa yukarı 95750 kırmassa aralık vade, 5-6 gün dolmassa o arada extra short deniyebilirim,...
ama buradan extra shortlamam,...
xu 100 cü varmı aramızda bir saatlik analiz alsak,...
ben anlamam xu100 den,....
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri