saatlik bir satışa 5 lik bir muhalefet yelpazedeki o ara bölümden, başkaca şu vade işinden,...
saatlik bir satışa 5 lik bir muhalefet yelpazedeki o ara bölümden, başkaca şu vade işinden,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
bir de bu iş ve bundaki ısrar,
ölmek üzere olan br adam, burada ölmese dahi benim bantta illaki ölçek,...
ok la gösterdiğim yerde indik sata geçti ama opşın 1765.x se kadar var, bu rakm benim macro hedeflerden de birincisine denk gelmekte,...
şimdi aşağıyı 1740.5 yukarıyı ise bant kabul ediyoruz,...
götü yiyen ağa buna rağmen çıksın, her çıkşında 103501 ve üstnden shortlarım bundan taviz yok,
buraya kadar olan bölüm ise benim tersimdir, eğer kalırsam, yani py düşmesse,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
1765.x si geçtiğinde yani soluklanmassa benim macro bantta alır soluğu,..
bu duyurduğum üzere all piyasalar için shorttur,..
ayrıntıda bant geçişi ve oyalanması var hepsi bu onuda zamandan yakalarız, süre 10 hafta total zaten, başka zaman yok bu iş için,
akılllı olan bir global ağa, eğer sürüyü gütmekten yana ise,...
şimdiden kalan 9 hafta yı düşer ki(overlup) tersine 10 hfta çıkabilsin(overlup),...
ama sürüsünü kesecek olan, gider o banta tırmanır,....
gütmek veya kesmek hepsi budur,...
karar yeri buralar , global kapitalin olduğu be yer,...
5 lik ve 1 likte de çok başarılı,....
15475.x ten takip edilecek, şu anda üstünde,...
sistem AL da devam ediyor.![]()
1765.69 dan sp takip,..
fdji yi flan faln sittir edin,..geyik onlar, oynamadığımız müddetçe önemsiz,...
işte görüyorsunuz bu füturalar sp veya dji kapalıyken bütün gün çay karıştırıyorlar,..
işleri bu hormon pompalamak, maksat trade olsun,...
haydeeeeeeeeeeeeeeeeee![]()
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri