bu 5 liği,..
ama bakın ben bunları burada paylaşamam, bu sistem atıyor çünkü, işi gücü brakıp burada atma işini yazamam yani,...
bu günlükte 10000 puvan atar, saatlikte atıyorum 5000, penclikte 2000-3000,
o nedenle 1 lik sistem bu, 1 likte 500-600 atar,
dönüp oraya gireceksin,..bekleyeceksin,...
öle çalışır,...
bu durumda en iyisi birimlik ama birimlikte çalışmaz,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Herkese Günaydın ve hayırlı kazançlar,
sayın indregandi,
kısa vadede, 21. ekimde oluşan 94,xxx gap in kapanması daha sonra
orta vadede , yani yeni kontart döneminde de 104,xxx lere gidecek bir yolculuk olacağı düşüncesindeyim.
Burda kafamı karıştıran soru şu,
sizin bahsettiğiniz 10 haftalık periyota gore düşerse 9 hafta daha düşer.
çıkarsa 9 hafta çıkar dediğiniz analizine. benim senaryom uymuyor.
Burdaki sorum 94,xx lere doğru bir düzeltme olsa ve tekrar yukarı gitse.
10 haftalık periyot nasıl etkileneceği.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
endeks 76000 lerdeki boşluğu kapatmaya yöneleblir.![]()
benim sistem 5 likte SAT verdi.![]()
zaman işine bir daha bakarım ama,..
o zaman işi,
total 63 hafta,
42 bulish, 21 formasyon,...
şimdi bu 21 in son kalan 10 haftasındayız,...
18 ekimde girdik,...bu hafta ilk haftası,
ara haftalar varsa yazmadım kestirdim attım,..sonra bakarız dedim, topicte var bu açıklama,...
bu disturb ve formasyon durumu overlup dediğim oluşumları hazırlıyor, bu 10 hafta bitince güzel bir pysa gelecek, fikir birliği ve consensusun olduğu,..
bu son kalan 10 hafta formasyona dahil olduğundan iki yönlü çıkabilir ve zaten 979xx den oluşan bir rakamdan fiyatlar dağıtılıyor,
ayrıca 78300 dip aşağı geçilemesse bu disturbati0n o halde bir akümülasy0n olacak,....
dolayısı ile somut gelene kadar bakın ben iki ucuda açık bırakıyorum,...
şimdi bir saatlik short yapı var dün oluşan ve buna kilitliyiz şu sıralar,...
kendimizi bir yere şartlarsak bu olmaz,...
zaman var cebimizde, zaman için kesin dedik , ne yok yön ,..
yazdık topicte bunu da yine, şimdi neye bakıyoruz bu yönü bulmaya,...
bölge rakamlar yine belli,
103501 en az,
92374 en az,..
kırmızı yelpazeler ise altta ve üstte hedefleri verecekler,.....
o halde bu kırmızı yelpazelere altta veya üstte fiyatlar değmeye başladığında....ve bu form yapı disturb ile birlikte bitecek, zaman dolacak,......
o helde kırmızı yelpaze sonrası consensus bir py gelecek ve oluşacak,...
onuda yazarım ama ne zaman olacağını çok da zorlamıyım durumu ta bu günden hani,...
şimdi temelde overlup, disturb,...979xx capital i bunlara bakılmalı,...
95050 ye bakın, üstü long demiştik,....
saatlikte 96225 e bakın,...mesela,...son saatlik destek,..
sp de 1740.5 bakın yine, haftalık günlük ve saatlikte çıktı bu rakam..işte bunlar bize yönü verecek olan gelişmeler,..
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Teşekürler, sıkı takipteyiz
Bu arada şunu da belirteyim.
KY dün akşamki aps lere gore Long ve ciddi karda
daha da yukarı gdip KY nın kazancını daha artırmayacaklardır.
Long da olanlara bayramlık 4,000 puan Verdi.. alan aldı.
şimdi geri almak için once ufak ufak sonra sert bir geri çekilme ile
bunu yapma ihtimali yüksek.. kontart sonuna 1 hafta var..
94.xxx lerden kapanırsa aralık için 10,000 puan dağıtır..
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
60 dak grafta 96200 altında OBO düşüşü gelecek.![]()
huu palacığım
hadi ama sıkıldım ben
doksanaltı-97000 olmazsa
95500-97500
bantlar uyarsa
salla hadi![]()
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir" zenginle poker oynanmaz valla
' düşünmeden öğrenenler zayıf, öğrenirken düşünenler tehlikelidir'
saatlikte sona doğru geliyoruz menfi müsbet sonuç çıkacak bakalım,...
short tezgah bozulması için tepe yenileme şart, bunun dışındaki durumlar saatlikte short devam eder,...
trend indikatörü trend durumuna geçti,....
97 de şu anda, iyi trend, en az 250 ve çok iyi trend ise 400 üstünde olmalı,...
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri