bakın burada sat okey yok henüz,...
bakın burada sat okey yok henüz,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Syn indregandi
Şöyle bir analizim olacak, bir değerlendirme yaparsanız seviniriz.
Makro açıdan bakınca B nin bitip C nin başlaması ve ciddi düşüş için
103-104,xxx aralığındaki gapin kapanması gerekir diye düşünüyorum.
Bunu da aralık kontarında yaşanması büyük olasılık.
2012 de 99.362 kapanış yapan U30 ,Yıl sonunda 100,000 üzerinde kapanış yaparak borsanın yıllık getirisini + değer olarak göstermek isteyecektir.
2012 de 78,208 den kapatan U100 içinde 84,xxx-85.xxx
31,12,2013 için ideal bir yer.
U100 için max max değer 87-88 dir..
U30 için max max değer 110,xxx
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
sonuçta,..
bu 97xxx ler dün dediğimiz üzere tam avlanma yeri,
aps artışı bunu göstermekte,...
tam bir kapital yeri,..kapitalist bir mevki,...
10 haftadan bakarsak,...
ilk haftasındayız,...
buradan dönüş 9 hafta düşüş, bu çıkış overlup demek olur o halde,..
buradan devam ise 9 hafta daha çıkış olur bu düz gidiş yapar,..103501 üstüne gider yani,...
çok önemli bir yer, kapitalizm sınav veriyor,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
her durumda bayram öncesi analizler doğru,...
100550 yi atın bir tarafa,...öyle bir teknik durum yok,...
açıkladık o olayı geçmişte,...
bundan yola çıkarsak 95050 macör üstüne devam ediyoruz,..
diğer gerçek ayı yeri 92200-300, yelpazede 92374,...
strateji 95050 ye kadar boayı tutar der, stop olmak üzere,...hatta 92200 e kadar opşın bile alabilir,...ancak bu fazla duygusal olur,...
sn indregandi benim satlik gösterge ve sistem ne durumda acaba
sayın selam45,
saatlikte son durum bu şekilde
indi üstad apsd artışının detaylarına baktınızmı
doşe 24.000 kısalamış
citi 20.000 longlamış
sanırım ikiside yeni poz olduğundan 42000 kontrat bence bu ayı boğanın toplamı gibi geliyor
yani long poz değil kanaatimce hepsi
yabancılar depişiyor vobta.
ben dünde dediğim gibi
dax ve sp yükselen takoz ve kanal dirençlerine değdiğinden vede tr de 1.618 yükseliş geldiğinden 97600 lerden shortladım ve bekliyorum
doşeye güveniyorum.bu citinin malını alıp arkasından güzel bir longla kasımda da ayıları biçecek gibi
vob ta iş ve doşe diyorum başkada demiyorum
iş yatırım ise kıyıda şı anda
oda seyrediyor döğüşü bakalım nolacak diye
bastım paraları doşe ye
passat
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri