ben kim yetiştirmek kim,...
pöööööhhhh
ben kim yetiştirmek kim,...
pöööööhhhh
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
size bir şey söyleyimmi,
anın resmi hep güzeldir okur okumaz kafanızı kaldırıp etrafınıza bakın,
ve doya doya resim çekin,...
ben size hep buradan işte o anların resmini attım, güzel olanın,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
bakın çok kısa
matematikte 1 vardır teoride ise 1 yoktur,..
matematik 1 i bulur, teori bunu göremez, ama 1 e yaklaşma amacındadır,..einstain dahil hep iş budur,...
hayata uyarlarsak aramalarımız ve arayışlarımız hep bundan kaynaklanır,..
varlık ve yokluk işleri,...
mükemmel sistem peşinde koşmalar v.s.,....aslında işte bu matematiğin sonucunu aramalardır, ama piyasa dediğimz yerde teoride bu olmadığından çalışmaz, piysa dediğimiz yer en iyi haliyle alışın ve satışın 1 e en yakın gerçekleştiği yerdir,...bundan ne kadar uzaklaşılırsa kar eğrisi o derece düşer,..
şimdi:
işte piyasanın en olduğu yerde bir kayma var,..
ben diyorumki bu kaymayı bulun, nasıl bulursunuz bilmem,...
sonra piysa en noktası ile bu kayma işinin arasına bunu tölera edecek bir ortalama verin,..
sonra bunu pc nize tarattırın,...
kapattık konuyu,...
vilsın relativesi,
pdi, mdi,
aroon bu iş için yetr,..
her drumda bir env ve bir bol bu işlere ucundan kenarından bulaşmalı,...frekans içun,...
sistem overlerinde bir bol ve env yada most kullanımı yapılabilir,..
over gürültüsü için
pdi mdi den biraz sakınmak gerekli,...
ama düzlemde hep ikili olmak var,...karşıtlar hep kullanılmalı,....
aroon karşıttır, pdi mdi o şekil,...
vilsın ise fiyata karşıdır,...
bir tsf çok şey ifade eder,...
her şeyden önemlisi piyasanın hep suni olduğunu kabul edeceğiz,
her düşüşün ve çıkışın sırası geldiğinde tersine mutlak karşılığı vardır,...
bu sunilik olmaz ise piyasa olmaz,...
bu sunilikte birim durum usd ile sabit, lokal para cinslerinden oynama halindedir,...
işte lokal piyasa usd cinsinden tepe geçerse o ekonomi üstüne koymuş demektir,...
lokal para cinsinden zirve tazeleme bir şey ifade etmez özellikle konvert deyilse,...
biz bunu 2012 ağustosundan sonra ki dönemde çok güzel gördük,....ve işledikte
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri