Neden? Çğnkü piyasa zaten 19 undan 8-9 ekime satmış durumda, satışın ilk bölümü bitmiş durumda burda tepse sonra düşse piyasa abdde cuma kapanışında nerde ise öbür pazartesi yani taa 6 trade günü sonra ona yakın yerde olacak.
Gap map tırıvırı.
jel.
Neden? Çğnkü piyasa zaten 19 undan 8-9 ekime satmış durumda, satışın ilk bölümü bitmiş durumda burda tepse sonra düşse piyasa abdde cuma kapanışında nerde ise öbür pazartesi yani taa 6 trade günü sonra ona yakın yerde olacak.
Gap map tırıvırı.
jel.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Olay neydi?
90 lık satış ardına (dün) ertesi gün karışık yatay kapanışlar.
Yani 3 endeks dow, sp, nasdaq sıfıra yakın artı, biri hafif eksi.
Kitaplarda yok 5648648749 kez jeliboncada.
jel.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
İşin cilvesi şurada 19 eylül dolunaydan 9 ekime düşüyoruz,
tek bir günü 90 lık satış günü değil, aslında olacaktı, vixden gösterdim tuttular.
İşin cilvesi tek 90 lık satış günü 8 ekim.
8 ekim neydi? Aylar önce verilmiş papatya.
jel.
90 lık satş günü, ertesi günü yatay sıfır artı,
önemli olan perşembe cuma.
Jelibon.
sayın jelibon müsait bi zamanızda sp de kısa vadeli bi sayım yapabilir misiniz?cok tesekkürler.
ŞU TARİHLERDE 7 EKİMDE DOSTUMUN STESİNDE PAYLAŞTIĞIM TEPE GELEBİLECEK TARİHLER..
Alıntı yapılan: ysfys - 07 Ekim 2013, 20:08:22
TEPE GELEBİLECEK TARİHLER
7 EKİM
11 EKİM
21-22 EKİM
tarihleri alıntılarsanız..lütfen kaynak veriniz.
S.A.
7 ekim (ONS 1325-28) elde var 1
B.R.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri