Yüzde %0.3 sp dün kapanışından flate, %1.1 sp dün kapanışından sata çıkar satarsa.
Nasdaq %0.8 flate, %1.6 sata çıkar satarasa.
Orta vadede.
Sinyal dğişecekmi değişmeyecekmi bakacağız.
Çok kritik 8 gündeyiz.
Jelibon.
Yüzde %0.3 sp dün kapanışından flate, %1.1 sp dün kapanışından sata çıkar satarsa.
Nasdaq %0.8 flate, %1.6 sata çıkar satarasa.
Orta vadede.
Sinyal dğişecekmi değişmeyecekmi bakacağız.
Çok kritik 8 gündeyiz.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Lem yazmayacaktık en çok 8 inde yazdık yine uyuz oluyorum papatyaya gergin ediyor beni.
Bol şanslar yarın abd kapanışında bakarız.
Jel.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Çok Uzman
sarıgı.
jel.
Altında ana yön o takozdan çıkış yönü. Çıkana kadar kanırtır, çıktığı an aynı yönde olun.
Jel.
Nm den artış ayı döngüde artış ama sonuçta artış ortada,
Sonucu iyi olmaz ama tepme yükselişi bu ama herşey olumlu gözüküyor.
1 ekim 4 ekim eksi 72 saat long varsa stop 1 ekim düşüğü.
jel.
Bi de trend ekleyelim amcama.
Unutmayın trendler endekslerde daha kolay altın gümüş trendi sürekli kırıp 2-3 gün teyidi almadan dönen enstrümanlar.
Endeklser daha kolay.
Altın gümüş geçer gösterir geri döner. Bazende dönemden uçar.
jelibon.
Dikkat edin o nm yi ya aşağı koyduk 4 ekim - 72 saatte, ya da 4 ekim + 72 saatte tepeye koyacaz.
Yani 7,8,9 eki pencere bitmiş olacak.
ve 10 undan itibaren yön gelecek pencere ardına ve 18 ekim dolunay 72 saatlere
ya 1 ekimden artarak gidecek.
ya da 7-8-9 tepeden düşerek gidecek.
jel.
Hadi bana iyi günler.
jel.
17 ekimmi dediler?
Aha işte
Full moon October 18, 2013 04:37:36 PM
Bizmi yarattık ayı mayı dünyayı Yüce Allah yarattı.
Benden ne istiyonuz? Yeni ayı dolunayı ben yaratmadım.
Borç tavan diyorlar süre veriyorlar geliyor tesadüfen dolunaya benim mi suçum bu?
Jelibon.
Her bok bu ayla ilgili.
jel.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri