Bak şimdi tv deki kahin.
%50 tutar %50 tutmaz.
Jelibon.
Bak şimdi tv deki kahin.
%50 tutar %50 tutmaz.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Yok cumhuriyetçilerin kamuoyu yoklamalırında oyları düşmüş de bir yerde geri adım atacaklarmış cart curt anlatıyor. KAHİNSEN TV DE NE İŞİN VAR, ÖNGÖR PARA KAZAN.
SIRF BU TİPLER YORUM YAPIYOR YA OLMASIN İSTİYORUM CACIK OLSUNLAR İSTİYORUM.
Jel.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Ha tutturmazmı %50 şansı var zaten.
Benim ise paramı %50 şansa bağlayacak durumum yok.
Sizin varsa emin olun bu durumlarda rulette 36 sayının 35 ini kapatın daha fazla şanslısınız bu durumdan.
Jelibon.
ewler mewler her bok aynı.
8 ekime düşerek geldik.
7 ekim dip alçalttı.
8-17 arasında bizzat 8 inde dönebilir.
8 inden dönüş her uzaklaştığında piyasa kapitilasyon yer.
8 i kapanışına bakın 9 una da bakın.
9 u 8 ini alçaltırsa kapanış bazında dikkatli olun.
Jelibon.
Ewle artacağını ndx ile düşeceğini gösterebilirim.
Göstereceğim.
Ben ewciyim sıkı T.A severim.
jel.
sayın jelibon sizin ewler pacavra olmaz cünkü siz hep e nin kısa kalma olasılıgını soylediniz.bilginize ve elinize saglık cok tesekkürler.
Elmas tepe az görülür. Görülmüş burada.
%69 aşağı %31 yukarı çözülür istatistiksel bazda.
jel.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri