1322 üzerinde
1352-1362 ve 1372-1382 haftalık dirençler.
Jel.
1322 üzerinde
1352-1362 ve 1372-1382 haftalık dirençler.
Jel.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Son dönem uyuma da dikkat,
Beraber düştüler dolunaydan beri, sonuçta endeksde asla short beklemiyoruz, biz aşağıda şura yukarda bura demiyoruz.
8 ekime düştük shorttuk, long oluyoruz diyoruz endeksde.
Kavurma diyoruz yogi kavurma diyoruz.
Altında dip geldi ayrıyeten 4 ekime kısa vade de 15 gün iyi olabilir iki dönüm satış ardına.
Jel.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Benim yazmamam lazım ekrana gömülmemem lazım ekrana gömülenlerin hali ortada çuval olacaklar, sapıtacaklar, kafaları karışacak.
Biz tarih verdik 8 ekim bugün 7 si.
Short geldik uzun süreli longumuz ardına 2.ci golü attık, şimdi 8 ekime işi bırakacaz bakalım.
Yarın akşam görüşürüz.
Jelibon.
hadi hayırlısı...
akhenaton sen ne diyon?
doğruyu yalnızca ALLAH bilir!!!!
Vix bütün şartları geri öldürdü, başa döndü.
şart 1 dışta kapanışa bakacak geri.
Dow Jones 19 eylül dolunaydan 7 ekimde yine dip alçalttı.
8 ekim boşuna verilmedi bir tarih verdik 10 numara iş çıkardık.
Yarın 8 ekim.
Bakalım döndürecekmi yarın abd seansı kritik.
jel.
Unutmayın papatya ew gibi değil,
gün içi tırışka,
9 ekim 8 ekimin altına sarkabilir, 8 ekim kapanış düşüğü kalır sonrası rallidir.
9 ekim kapanışı 8 ekimden düşük olursa o zaman tırışka olur papatya.
8 ekim kapanış düşüğü kalırsa papatyaya laf edenlerin dilini kesmeyecem bu sefer sünnet edecem. 2. ci sünnet sadece jeliboncada)
reis 8 ekimin tepeye gelme ihtimali yokmu?
doğruyu yalnızca ALLAH bilir!!!!
Hadi bana güle güle 8-9 u gibi görüşürüz. Yarın öbürgün.
jel.
8 ekim sp içindir 7 ekimde dahi dip alçalttığına göre tepeye geliyor gibi bir hali şimdilik gözükmüyor.
Bu tarih çalışacaksa 8 ekim kapanış düşüğü kalmalı, 9 u altına sarksa da 9 u 8 inden yukarda kapamalı, aksinde papatya tırışka olur.
Aslında olmayacak çünkü 8 ekim papatya ile bunların belirlediği haber tarihi 17 ekim arası 7-8 trade günü.
Diyelim 14 ünde dipledi atıyorum, papatya 14 ünde dipledi der geçerim.
Yalnız şuna dikkat etmek gerekecek 8 inde diplerse düşüş az olacak, gün geçtikçe dipleme daha çok zarar verir. Görecez bakalım.
jel.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri