ENter-hasan,
Niye böyle bir abart-man dikdikisabah sabah..işime geldi o ayrı da..enter hasan
ENter-hasan,
Niye böyle bir abart-man dikdikisabah sabah..işime geldi o ayrı da..enter hasan
BANGA mühim
diskinç ve distinct bir hafta olabülür...126000 aps var..bunun çoğu HEDGE ciler örgütüne aittir...bir kısmı bizim foruma...e geriye de bişi kalmıyo zaten..
ama olmayabülürde..hazır TRADEciler örgütünün az kontratı var deyu küççük parayla yukarı aşşa çalkala şehriye çorbası da yapabilir..bilemeyong..
BANGA mühim
Longccullarrr, longcularrrrrrr şimdi gözümde canlandılarrrrrrr...Ey gidi zampik Coşkun abeeeyyyy
BANGA mühim
Üfliyler astii, bi el atıver![]()
abi dur moralim çok bozuk yaw... Sen git Akhisar-GS, Rize-Antalya, Leverkursen- B Münih , FB-TS sürpriz sonuçları bil üstüne 9 maçı daha bil....Pazar akşamı geç saatlere 13 de 13 gir spor toto da.... Yar**m Marsilya sen git 1-0 öndeyeken üstelik PSG 10 kişi kalmışken maçı 2-1 kaybet... Lazio-Fio'da da 2 oynadıydık... Lazio-Fio ya bozulmuyordum da MArsilya aybetti hacı..Marsilya alsa veya berabere kalsa 14 tutturuyorduk..30,000 TL...bööğğiii...neyse 1000 TL de fena değil![]()
BANGA mühim
ABi sonuç olarak Marsilya'nın Ta......
BANGA mühim
Gaga da yok semalarda..
Marsilya nın hep birlikte ** da patron..aybolduya... 30,000 TL alsaydık iyiydi..15 bilen yok, ikramiye devretti..Bu hafta 750000 TL filan olur ikramiye...bu hafta lig yok..dünya kupası elemelerinden oluşuyor spor toto...hesap ettim, 3200 TL lik guponla 15tutturabilirdim.. 26800 TL de cebe kalırdı.. o açıdan yani...ama 30,000, 3,000 filan önemli değil... olay etik meselesi
Kendi sahanda 1-0 önde olduğun maçta, 10 kişi kalmış rakibe maç kaybedilir mi hacı..ayıp valla...
![]()
BANGA mühim
minicik bi gap var, ümidim ordan bir pressolmadı flat and go
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri