sp 1680.49 da ve üstüne iken bir tekerrür canlanma olabilir, bu olmadan 93025 sıcak,...
sp 1680.49 da ve üstüne iken bir tekerrür canlanma olabilir, bu olmadan 93025 sıcak,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
güsel çizgi 93893 te
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
ben 3 km yaptım ağam hala burda mı..
durum belli sen yön yaz destek direnç yaz.
ağam kavursun
SEN YETER Kİ TATİL iste..
öle mi üstad )
bizlerin vitesini boşa atmadan ağam gaza basmıcak
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir" zenginle poker oynanmaz valla
' düşünmeden öğrenenler zayıf, öğrenirken düşünenler tehlikelidir'
py cari iki tarafada trend yok henüz
ama bakın çok önemli rakam aldık,
93025 i, bir önceki 92300 dü,...
bist 100 de 76050 üzerinde yükselişin hızlanmasını bekliyorum.![]()
izlemesek o 93025 yine gelecek ama duygusuz olur,...
ama ben şimdi orasının long stop olduğunu biliyorum,...
şu macör trade yi bıraktığımda 5 lik bir topic açacam,
al ve sat yazacam,..sinyal esaslı olacak,
aldım, sattım şeklinde,
graf rakam yok,..direnç yok,..
tabi şu y.dışı olmazsa biraz ara verecem o işlere,...
palanın kavurma saati ise ben yazayım bi rakam gap gup oraya bile zıplar.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir" zenginle poker oynanmaz valla
' düşünmeden öğrenenler zayıf, öğrenirken düşünenler tehlikelidir'
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri