ALİVELİ'den.
Zamanın cuma ya bitiyor kardeş.
3 kasım bradley.....1 kasım benim önceki sahte papatyam...
Şimdide 8 ekim ile 3 kasım arası kesinlikle EN AZ bir papatya olmasını arzularım..
18 ya da 21 ekim yeni papatya adayım..
8 ekimden başlayıp en az 8 yeşil gün...ya da 10 yeşil gün..
68-80 aralığında olduğu gibi bir çıkış beklerim
Arkasına 1 kasıma gene 8 gün var...
Son kararım 21 ekim PAPATYA'M............
Son kararı tabiiki üstad verecek
İstatistiksel Mevsimsel senenin en kötü ayı olan eylül ayını ew ve tahminsel bazda mevsimsele inat iyi geçeceğini ve ayu biçeceğimizi kolayca söyledik hatta topiğin hepsi denebilecek %99 ile bunu başardık.
Ve papatya olan 8 ekime artmayacaz araya tarih girecek dedik ve bunun da tek adayı dolunay dedik.
19 eylül dolunay idi ve 8 ekim papatyası öncesi dolunay borusal tepe koydu.
Beklentimiz hep 8 ekime dip olması idi.
Arada ise eylülde be beklentimiz çerçevinde spde yeni zirve aldık.
Eylülde hem ralliyi, hem 19 unda başlayan düşüşü dolunay tepe ile kolayca bulduk.
HANUTUYLA PUAN JELİBONCADA BAKİYELERDE İCRAAT FULL OLDU BU SÜREÇTE BİZDE.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
üstad mevsimsellikte ekim ayı geneli nasıl oluyor
ben iyi oluyor diye biliyorum
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
Çok Uzman
8 ekim dip senaryosunda başka da senaryomuz yok,
19 eylül dolunay tepe olduğuna göre 8 ekim papatya da dip bilindiği gibi,
yukardaki 2 ew biri zaten 3 senedir aynı diğeri ise geçen hafta ilk defa verdiğim alternatif sayımdır.
3 senedir aynı olan sayımda isek sp 1660 ın altından döner diğerinde isek 1660 dan döner.
Unutmayın rakamlar çok da önemli değil mühüm olan 8 ekimin değer kaç olursa olsun dip olması.
19 eylülden beri shortuz ve 8 ekim dipde long oluruz, olurda 8 ekim alçalan tepeye gitti shortları koruruz.
Geldik geldik son 5 trade gününe.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Eğer sadece bir e yukarı kaldıysa nihai tepe işi düşüşünülenden çok daha önce gelecektir, aslında eski tahminimiz bu hep bu iş 2013 son 3 ayı 2014 ilk ayları biter demiştik, eğer grafta gözüken son bir e ise süren yani ayusal yükselen takoz ise tepemiz hem daha yakın sürede hem de diğerine göre daha aşağıda gelecektir. Şu an d düşüşdeyiz ve son e yukarı nihai tepedir.
Alternatifte ise (burada laternatif yazığıma bakmayın şanslar gözümde eşittir) 3 yukarının 1 yukarısı bitti ve 2 aşağıdayız. 3 yukarı 5 dalga olacaktır ve 1 yukarı bitti, 2 aşağıdayız.
2 aşağı d aşağıdan daha aşağıda sonlanabilir.
8 ekim papatya iki sayımında dip adayıdır.
Jelibon.
Sayınları yenilemedim boşuna yenilmeye gerek yok eskileri yayınladım.
Jelibon.
Şimdi başka konu,
nasdaq, ndx ve elma yogileri öngörülen şekilde komaya sokmaya devam ediıyor.
Nasdaq ve ndx 2009 mart rallisinin dün tekrardan yeni en yükseğini gördü.
Burada verilmiş bayrak formasyonu hedefine çatır çatır gidiyor.
Yogiler komada.
Jelibon.
Yolumuzu aydınlattın abi emeğine saglık
fikirler yalandan ibarettir, bak gor ogren
dogrusunu içinden bul....
fikri olmayanın zikri de olmaz...
baskasının aklıyla, cukura kadar gidersin..
ccECB
D aşağı kasım 2012 de bitti.
E yukarıdayız.
a yukarı mayıs-haziran 2013 de bitti.
b aşağı haziran sonu 2013 de bitti.
c yukarı 3 dalga yapıyor, a sı ağustos başı 2013 de bitti, b si ağustos 2013 sonunda bitti.
c yukarıdayız.
a 400 puan olduğuna göre en az 3050 den 400 puan aratacağız. Bayrak hedefi de zaten 3350.
Ayular komada.
jel.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri