Ve bu v de ise iii den daha sert olacaktır puan olarak, 900-1100 arası ardına 2700-3000 beklentidir.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Vix son iki barına dikkat edin eşşek gibi arttı vix,
Normalde piyasaların yıkılması lazımdı
Otorite çöküşü engellemek için piyasaları tuttu,
O iki sert bara cücük iki gün satış
otorite acaip karşıladı satışı
BUnlar son çabalar zamanı gelince karşılayamayacak
ABD bitiktir.
Jel.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Şimdi bu tepki 8 ekim öncesi tepeleyip 8 ekimi dipmi yapacak?
Yoksa 8 ekim alaçalan tepemi yapacak?
Öküzlerin tercihi 8 ekim dip.
Ayuların tercihi 8 ekim tepe.
Jelibon.
Dünyanın önemli altın tüketicisi toplumlarındanız, yatırım amaçlı sarı sarı yastık altı yapmadan duramıyoruz, malesef dünyada tek biz yokuz.
Şu altın düşüşü bu yıl başladığından bu yana, fiziki altına yatırım yapanlar dahada hırsla altına sarılıyor, bugün bi tanesiyle karşılaştım, eskisi gibi düşünüyor herşeyi, yarın param geliyor dahada alıcam dedi bana, çok kararlı hırslanmış, cık cık cık, Allah yardımcısı olsun.
Zararda ya, ucuz bulmuşken gömüyor parayı, tüm dünya böyle işte.
Eeee bu durumda bu altını düşürmesinlerde neyi düşürsünler, aşağıya trade etmesinlerde onca satılan fiziki altını, yada bankadaki altını herneyse, yukarı taşıyıpda kucağındamı bulsun bu fonlar?
Bilemiyorum ama, düzeltmeyi sonuna kadar yapıp epey zaman geçmeden yukarı taşımaları aptallık olur, en az iki yıl diplemesini beklemek lazım, ondan sonra çıkışa geçermi geçmezmi bakmak lazım.
750 dolar diyen arkadaşada hak vermiyor değilim, döner dolaşır orayada gelirmi gelir, lakin 1300 üzeri hareketler daima satış fırsatıdır bence, 1200-1300 aralığında dalgalanmasına geçmesi gerekiyordu ve bugünlerde fed in etkisi geçti ve bu harekete başladı diyorum, bir dahaki 1300 üzeri nerelere gider bilinmez ama üstünü satış fırsatı olarak görüyorum.
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Hepsi burda canlı mı canlı......
Üstad SALI ben ÇARŞAMBA demişiz...
Benim sürem akşama bitiyor..
Bugünde aynı oranda artış beklentimdir...
bugün harici 3-4 işgünü var..
Gerçi 2 günde bile düşer düşmek isterse...
78,4 te max. gitsede stop..giderken yakalarız 80 lerde..
77,7 de 2/3 satarım..
78,1 de 2/3 short...
78,4 1/3 satış ve aynen full short
Şimdi kafama taktığım /takacağımız şu....
1685 tepkisi olsa %51 aşağı diyecekken
1675 tepkisi olunca aşağı 1650-60 mı sayacak bu pala ve 8 ekim yukarı zirveye mi
garanti 8,44-8,48-8,52 arası görme ihtimalim ağırdır
bist 77,777-78,100-78,400 yapar sağlaması bu şekilde
23 eylül yükseği 78,127 ve garanti 8,52 kapanmış...................
Birde hep 8,36 da takılmış,çıkarkende düşerkende buralara iyi takmış...
Yani burda 8,34-8,36 küçük bir gap diyelim...bir de 8,52 var
Altta support 1260-1275 yazıyor...
2 ay önce de 5-6 ağstos görmüştü bu seviyeleri
Dönüş şimdilik 1277,66 olmuş...şimdi 1290
Saat 07,57.............1 october ekimmmmm
Bir de şu var....altın her ayın 5 ine ne oluyordu genelde???????????
4 ekim cuma--------7 ekim pazartesi
Hani birde endeksle ters korelasyon olursa 4 ekim başları en düşüğüne gelince endeks o gün şelaleye baaşlar mı acaba
KARA CUMA! PAZARTESİ VE SALI İÇİNDE..3 GÜN
Üstad 10xx in altına gelirse 4 1 e girmiş olacak buda sayımı değiştirecek.Bu kadar bir satış gelir mi sizce. eğer böyle bir satış gelirse bizim sayım tırışka olacak. Alternatifi verirseniz çok iyi olur. Ben ew sayımımızı değiştirecek bir satış beklemiyorum. Belki 105x lere gelir ordan döner.Ne dersiniz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri