yeniaya kadar short yakabilir demeniz üzerine ..ınvers dedim..bu durumda +72 saate girilirken hala dolunaya dip gireriz.yeniaya short demeniz dip yenilemeyle olacak sanırım
Biliyorsunuz buna da zamanında 345 falan filan dediler, sonra tR de çuval oldular, biz a dedik, b yi yaşadık yazın c ye geçecez dedik geçtik, adıma adım fasıl fasıl c 3 de
yogiler kavurma
kavurma değil lem kavur lem kavur.
me ma eki alınca yanlış anladılar galiba,
kavururuk lem alyını kralını.
jel.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Beş parmağında 5 marifet..
Tebrikler... Jelibon...
Başarılarınızın devamını dilerim....
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Her kısa orta vade ala döndüğünde inatla aşağıda 4 bittiyi ana sayıma döndürecem.
Her kısa orta vade sata döndüğünde inatla 4 bitmediyi ana sayıma döndürecem.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
üstad sp konusunda mükemmelsiniz.ona diyecek yok
amma bu tr bence sp dende zor
son zamanlardaki analizlerde herkes tökezledi
hatırlıyormusunuz ben tr de short dediğimde siz sp 2 yükselişe hazırlanıyorken tr de 12 12 3 e inanmıyorum demiştiniz amma passatın grafındada görülüyor demiştiniz
sonra hop 638xx lere geldik
sonra 4 için yükselcez diye analiz yaptık hatta graf attınız vede dedinizki daha düşüşün yarısında da olabilirz
amma şurayı kırarsada 82/84 dediniz
işte o kırmalara neden olan hep beklenmedik olaylar ve haberler oldu
haberlere inanmıyorsunuz amma tr nin son 2 haftadır yükselişinin teknik nedeni yok
abd-rusya anlaşması
summersın adaylıktan çekilmesi
fed kararları
hadi fed kararlarını ve anlaşmayı geçtim ,haftabaşı summersin adaylıktan çekilmesi bu borsayı 75000 lere atmadımı
bence doğruda olsa yanlışta olsa herkesin analizi doğruydu fakar olaylar yükselişe oynayanları haklı çıkardı
ben buna şans derim sadece
fed siyasi bir karar almasaydı bugün buranın tersi bir durum olurdu
riske girenler bilerek girdi ve kazanan longçular oldu
hepsini tebirk ediyorum
passat
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
Passat, spde 12 12 3 varken tr nin daha önce de boşluğu dolduracığını yazdım, papatya 5-6 gün yanıldı o sırada 3-5 bin puan ayuya verdiler önemi yok 69 stop 63 long açık belli idi, 63 açık hedefe değmesi
92-63 düzeltir belli fibolarda ve gereken oldu,
Sonradan senin short çekmen sürekli gereksiz hareket.
İcraat önemli topic cukkaladı hanutuyla herkes kaarda.
Shortmu? O ne la.
Jelibon.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri