yaw şimdi madem bu summers aday olmayacak diye ortalık paraya boğulacaymiş, bu gold niye hülülülüdrn sonra kilitos pozisyonunda? Yoksa Donna Summers mı çekilen..he..üwww..yalnız argadaşlar bu vob burada durdukça yukarı ihtimali artıyor..böğk
BANGA mühim
1800 gayme bayıldık pisi abe de..şincik gıcık olan ne bilü müsün..feyzbuk a girdin yi yan tarafta 199 a dubaiden ithal deyii aynı tilifon..o fena oliyy..acaba deyimm cakmadır deyim gandırıler deyim inanma deyim ama şeytan bırakmiyy ya sahici ise vahh ki vajhh getti bizim sipaliler...![]()
COMANDANTE
En az 3 HİSSE...
biim bu hacıex bu kadar fiyatları sorduğuna göre o da niyetligaliba.. hacıex samsunglarda teknosada acaip indirim var... pararlel ithalat satan şirketlerin satış fiyatına gelmiş neredeyse...dedim ve şu an web sitelerien baktım..fiyatlar eskiye dönmüş yine...pazar gününe turuncu indirim olayıydı sanırım...neyse,lafı nireye getireceğim: öyle ekran çözünürlüğü gereksiz derece yüksek olsun demiyosan (ben öyle dedim maalesef),hiç kullanmayacağın özelliklere para vermek istemiyor ama internet için büyükekran filan ve iyi pil diyosan... Galaxy Grand ve Galaxy Win dikkatimi çektiydi..700-900 tl arası fiyatları var 5 inch ekran filan....
BANGA mühim
hacıex ayboluyo..biz sana kostefektif bir cihaz arıyoz sen osmanlı tokatı şaplatmak peşindesin bize.... "last smiler smiles well" ...hehehehehe.. atalarımız gurtarın bizi.. bu sözler size ait..böğğüü
BANGA mühim
Estetük,
Bilgisayarda yaptığım her şeyi Samrtphone'da yapamıyorum ki. Bana cazip gelmiyor. Hem pil ömrü de cabası...Foto makinası olarak kullan desen, ucuz foto makinası alsam bile 3x optik zoom'u oluyor ve çözünürlüğü daha yüksek. Ben bir avantajını göremiyorum. Aksini kanıtlar mısın?
En az 3 HİSSE...
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri