Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
allah şifa versin
3 haftadır yatay abd.
Jel.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Cuma sert future yukarı açılışla dow 133 puan aşağı, düşükten 220 puan yukarı ardına kapanışta yukarıyı yine geri verme ve %.10 düşük kapanış, sp %.01 artıda sıfır elde var sıfır.
Sonuçta 3 haftadır inside barlar yatay.
Jel.
Günlükteki son bar hanging man.
Ne demekdir tepe geldi demekdir anlamı çıkabilirken,
Haftanın son gününde haftalarca yatayın arkasına gelmesi ise dip geldi anlamı çıkarabilir.
Bir süredir oluşan yatay kararsız ve belirsiz durumun çözülmediği bir hafta ve cuma yaşadık.
Jelibon.
acil sifalar sayın jelibon
vix kapanış 15.85, alta yine sarktı ama yine barların altında kapamayp
al setupun 3. şartını gerçekleştirmedi.
Jelibon.
Bütün ewler geçmişle aynı, yeni bir şey yok, ya düşüş bitti uçacaz ya bitmedi düşecez.
Başarılar.
Jelibon.
Geçmiş olsun sn jelibon Allah şifa versin
hayırlı geceler
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri