10 eylüle kadar,101.48 den çift tepeden teper düşüncesi ile bu seviyelerden yen alımı düşünmekteyim.ne dersiniz?
sn akhenaton.grafınızdaki yeşil renkli ok ile belirttiğim çizginin ne ye istinaden çizildiğini yazabilir misiniz?
gümüş gelecek yıl beklentim.daha erken görürüz diyebilen varsa paylaşırsa sevinirim.
öncelikle mahzur görün geç cevaptan dolayı.inanın tam yarıya kadar yadımda çocuk ağlayınca..dışarıya çıktık..
sn aliveliye katılıyorum dedim...1375 lere tepki ardına 1350ler diye...kırarsa elbette 1269 gündemde olur..
ama sonra 1364 dip olasılığından 1368 den alanlar 1364 stoplu alış yapılabilr diye.yazdığımda ons 1366-68 de idi.sadece o vakit alanlar içindir diye..
ben,benim çizdiğim yeşil oku sormuyorum.sizin grafta sizin çizdiğiniz, yeşil okun gösterdiği mavi çizginizi soruyorum.yani neden o noktadan çizdinizde daha aşağılardan bir yerden çizmediniz o mavi çizgiyi.o seviyenin bir grafsal ya da formasyonel muhtevası mı var?soru o nedenle sorulmuştur.yeşil ok sadece orayı belirtmek için.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri