hemen çizittirdim grafik vob 15 dk
![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
GNOME HOCAM çok teşekkürler. ben azıcık long aldum. hayırlısı bakalım. sağolun.
Şimdi c dalgasındayız, grafta gösterdiğimden dahada aşağıda oluşabilir, oraya temsili çizdim
sonra d dalgası, en son e dalgası ve işte o zaman operasyon zamanı olacak tahmin ediyorum.
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
20 dakikalık çok pis düşecek , 60 dakikalık çıkacak diyor .
Bakalım kim kazanacak ?
Y E S , WE CAN !!!
tr de 5.2 de mükemmel üçgen oluştu
67000-67400 alt ve üst noktaları
sabhki 67600 görebilir tuttu
67.000 kırarsa şelale gelir
66862.xx ise kesin şelale yeridir
passat
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
80.425 lere düşebiliriz ; ki bu dün 80-81 arası geri çekilmeye uygun olur .
Y E S , WE CAN !!!
Putin’den sürpriz çıkış
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Şam yönetiminin kimyasal silah kullandığının ispatlanması durumunda askeri operasyona hayır demeyeceklerini açıkladı.
"Suriye'de kimyasal silahların rejim tarafından kullanıldığının ispatlanması durumunda Moskova askeri operasyonun doğru olduğunu kabul eder mi?" sorusuna yanıt veren Putin, "Olabilir. Ancak, şunu hatırlatmak istiyorum. Kesin bir prensip var. Herhangi bir askeri müdahale ya da uluslar arası hukuka göre bir ülkeye karşı güç kullanımına ancak Güvenlik Konseyi tarafından izin verilebilir. Bunun dışında herhangi bir güç kullanımını açıklayabilecek bir gerekçe yoktur. Bunlar sadece saldırı olarak nitelenir." ifadelerini kullandı.
Rusya'nın silah satışının durdurulması ya da başka yaptırımlarla ilgili soruya cevap veren Putin, "Kimyasal saldırının kim tarafından yapıldığını ortaya koyan objektif kanıtlar olursa, ne yapacağımızı siyasi olarak söyleyemeyiz. Prensipli bir duruşumuzun olacağını söyleyebiliriz. Vatandaşlara karşı kimyasal silah kullanma suçtur. Bunun gereğini yaparız." dedi.
Kitle imha silahlarının teröristler tarafından yapıldığının ispatlanması durumunda ABD'nin teröristlere ne yapacağını soran Putin, "Bu teröristlerin sponsorları ne yapacak? Silah sevkiyatını durduracaklar mı? Onlara karşı askeri müdahale başlayacak mı?" eleştirisi getirdi.
http://haber.mynet.com/dunya/putinde...cikis-786531-1
Hun İmparatoru ATİLLA
şimdiki 2 nolu dalga 5 alt dalgadan oluştu ve
üçgen yaptı
demekki 4 nolu dalgayı zig zag sayacağız gibi birşey çıkıyor ortaya
67000 olan alt çizgi 67080 oldu
passat
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
benim seneryom yükseliş olabilir.. ters obo çalışırsa bist100 69xxx yada 70xxx lerin üzerine atar.oralardan realizasyon gelir aşağı ayı trend devam eder.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri