tran ve rut un kapanış çubukları çok tehlikeli sinyaller veriyor
alayına short devam
passat
tran ve rut un kapanış çubukları çok tehlikeli sinyaller veriyor
alayına short devam
passat
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
saat 10.30 da mb başkanı konuşacak aa finans masasımıdır nedir oraya konuk olacakmış
yaww böyle bir kanalın bir programına çıkan adam piyasaların dört gözle beklediği faiz arttırımını ifade edermi
ben şahsen böyle birşeye ihtimal vermiyorum
eğer piyasaya mesaj vereceksede çıkar daha geniş katılımlı ve içeriği daha dolu olan bir toplantıda yapar bence
bence nafile bir beklenti bu fazi arttırım söylemini beklemek
tabiki bellide olmaz.
insanların ağzı torba değilki
dilin kemiği yokki
gibi söylemeside tabiki bir ihtimaldir.
amma benim ihtimallerim çerçevesinde değildir
passat
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
s.a
üst çizgi 83600 alt çizgi (Kırmızı olanlar) 80400 desteğine gelebiliriz ...bence..
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
günaydınlar,...
gelişmeleri bilmiyorum ekranı yeni açtım,
ancak bahsettiğimiz minör trend şansı dahi tanınmayarak mektup alt sınırına inilmiş,...
usd ye baktığımda ise 2.00 sınırını geçmiş,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
mektup bu şekilde mektup dediğimiz manada çalışıyor,....ama trade şansı yakalanabilseydi iyi olurdu,...
her neyse, belirsiz olduğu, minör py olduğu kar varsa alınmalı olduğu söylendi sıkça,..
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
bir süre ayrılık var, 4 -5 hafta civarında,...çarşambadan itibaren piyasalarla ilgilenemiyecem,...
ve yazılarımı geçici olarak burada noktalıyorum
macro yazdıklarıız belli,...bu günün konuları deyil,...
bu sürede vob ta 60-70 bin seviyelerinide göz önüne alarak,....ekim vade için long taşıyacam,...
tekrar görüşmek üzere hoşçakalın,...
hocam tşk..
kendinize iyi bakın, en kısa sürede görüşmek dileğimle.....
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Gandi üstadım değerli analizlerini bizlerle paylaştığın için teşekkür ederim.
Vob için 60-70 bini göz önüne alın diyorsun ama beklentin 116900den gelen hareketin ilk etapta 75 bin civarı gibi dip yapması sanıyorum. 60-70 bin sonraki safha gibi.
Zamanlamayla ilgili kısa vadede bir takvim verebilir misin?
Elinize emeğinize sağlık hocam. Allah işinizi gücünüzü rast getirsin.
mektubun devamı,...sanırım eski vade mektup içinde biter,...bu bitiş /sonlanış üst yelpazeye veya alt yelpazede olur,...
yeni vade yeni harketi getirir,...
yeni hareket salıdan itibaren salı dahil, 6 gün demiştik, 6 gün sonra olacak durmakta, 86900 muhabbeti,...
86900 e kadar olacak bu 6 gün yatayın karakter olarak baskıda yatay geçmesi yani fiyatların short baskı hissetmesi,....fakat kaydedilir bir düşüş görmemesi,....
sonrasında;
6 günün sonunda günlükte bir çıkış deyil ama macör bir tepki yapabilir, ilk yazılan son yazılanın ön koşuludur,...buda 6 gün sürebilir,...
dolayısı ile,
7 haftalık yada 35 iş gününden oluşan parkur,..
3. haftası bu hafta olduğuna göre,....kalan 4 haftasında
81175(82725 yeni) denge etrafında geçecek bir fiyat muharebesi,...
bu aynı zamnda endexsin yarısı,....yarı beli,...
onun için long veya short farketmez, bu denge etrafında pozisyonel olmak önem arz eder,....
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri