Sence, Kısa pozisyon tutmaktan çekinmeyen, ama uzun pozisyon tuttuğunda kendinden şüphe eden, tespih çekme ve bılgır pilavı yeme dallarında olimpiyat madalyaları olan bir UZAYLInın 30000 puan cumburlop beklentilerinden bahsedip , 1 hafta kapalı borsada long tutma olasılığı BİLİMSEL olarak yüzde kaçtır?![]()
En az 3 HİSSE...
USDTRY de ters dombıra var..bu kazara bugün 2.00 görürse vob da prikoljik etkisi gorkunç olabilir..hatta korkunç bile olabilir.. hacim nasıl acaba usdtry de..hehe
BANGA mühim
yani diyorum bu haftalık gara göre fiyat alt boll banda bir dl değdirmeden dönerse ayberder..o derece bir niyeti var bence...diyelim ki değdirdi...dili değdirip yukarı m ı kaçacak yoksa yapışıp yengeç speti olayınamı girecekler..du bahali
BANGA mühim
graf yapıştıramadım net çok yavaş her seferinde tıkandı...nedcem uaa...
nacizane düşüncem...sağ omuz düşük obo nun boyun cizgisine deydik; eğer burayı caarrt diye gırıp gecirirse dinlenme bölgesi, dimek ücgendir..ama bana göre bi throw-over olacağ yane üşgen deel o dinlenme bölgesi..bi git geller sonna caarrrtttyane demem o ki durum gorgunnçç..sağ omuz düşükk sağ omuz...birileri fena yedirdi sezsiz sedasız..
![]()
COMANDANTE
dombıra....
BANGA mühim
dombıra dombıra...![]()
COMANDANTE
kara büyüye ne zaman başlicazz...![]()
COMANDANTE
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri