geceyi bekliyorum şahsen....
...olayım Allahına
geceyi bekliyorum şahsen....
...olayım Allahına
BANGA mühim
x30yvade haftalık ve fdow haftalık...MAvi içindeki yereler hem fiyat hem de indik pozisyonu babında ne kadar benziyor yaw... hhe..DOW bizimkini copy paste eder inşallah...
![]()
BANGA mühim
gece baharıh dow cansın netmiş..iyi tatiller![]()
Sn. Ali BABACAN -ki pek değer verdiğim bir insandır, işindeki başarısı ve efendiliğine-uyarmış; kritik bir döneme geldik, bundan sonra çok daha dikkatli olmalı herkes.....İlk bakışta sıradan bir açıklama gibi görünse de, söyleyen kişinin kimliği ve daha önce benzer açıklamalarından sonra ki gerçekleşemler göz önüne alındığında..dikkat gerek
BANGA mühim
yoo..kötü (şortlar için iyi) olan da o..görünür bilinenin dışında özel bir şey yok...
ben bir şey diyeyim: yıllardır TCMB net hata noksan da kaynağı belirsiz denilen ve ama herkesin Saudi/gatar parası olduğunu konuştuğu paralar vardı..son ay ki rakamı bilen var mıbilen varsa söylesin de, saudi ve gatar hala birojenin arkasında mı değil mi bilelim..benim tahminim malum da..
bir de malum hökü ile "hizmet" arasında gerilim var...hizmetin para piyasalarında da bir gücü olduğunu söylüyordu bazı arkadaşlar...yani.........![]()
BANGA mühim
desbii virde iki sallayım..iki yetmez 3 o da yetmez 5 sallayım..biroje yattı broje..teknik meknik hikaye
BANGA mühim
Şu an 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 konuk)
Yer imleri