Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
siz süpersiniz,..
yoksa ben bu kadar yazamam,...
süperlere süper yazılır,...
süpersinizki hep kendimi geliştirmek zorunda kalıyorum,....
keh, keh,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
92175 i unutmayalım,....
benden bu kadar,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
saykıla başka bir bakış,...
![]()
gold saykıl farklı bakış,...3D,....
1281.85 den update olmuş burada,...
2D si 1296.84
iyi akşamlar bakalım,....
3 D
ben de bu 23 ile 30 iş günü olarak gözüküyor . Ama hemen hemen aynı gibi.
Bayramdan yanılmıyorsam 2-3 iş günü önce başladı .
Bu süre boyunca direkt bir tarafa giderse süper olur .
Ama zaman olarak yarı yolda ters tarafa gitmeye başlarsa
işler karışır gibi bu sefer ; zor işler![]()
Y E S , WE CAN !!!
işte önlem olarak poz almıyorum ben..
illüzyon var demem bu,...
şimdi herşey kötü örneğin,...
halı gitmiş, adam bayrağa bakıyor,..bayrak adama,....
cari açık basmış duvara sırtı, ayda 5 mil usd, duvara dayanılmış, foncular karşılığına her zamanki gibi politika üretimini koymuşlar, açılımlar, saçılımlar, ...v.s,...
bu ağa milleti için bulunmaz nimet,....
ağa milleti fon kokusunu alırlarsa girerler mala,...
çünkü ağa milletini ky doyuramaz, ky de böyle bir kaynak yok,...
süpürme işlerinde yazdık zamanında,...
ağa kasaya bakar,
buraya baktığımızda varlık barışı müessesinden başka gündem yok,...
60 mil gelmiş, biraz daha açarlarsa keseyi, ağa damlar,..bu 60 a veya daha fazlasına ortak olur,..
hatırlarsanız en son çıkış için 116900 vuran bunun parası sistemde yok demiştik,...30xxxx puavan düşüldü,...
yok para çünkü,...
ha diyelim bir süre sonra gidip overlup oldu bu defa altta 81175 altına longa bekliyorum, yok düz gitti 97-103 arasından shortu basarım,...
burası hem bir teknik yer, hem benim cüzdan yerim,
cüzdan yerim 97xxx den başlar,....bunu 103xxx de doğru sağlarsam süper olacak,...
sonra bazı teknik araçlara bakılabilir ve geçmiş saptamalarımızda aylar önce,...
malum
108950 sıralarındaki düşüşte
102275 için bir gerçek tepe demiştik,....
şart şu idi, eğerki 108950 geçilirse 108950 bu defa gerçek tepe olacak,...
zira kodlamayı bulmuştuk,...
ve nitekim 108950 sonrası son çıkışı 116900 ü bazı indikler pas geçiyor,...ve ala girmemişler,...
nitekim 31400 puavanlık 116900 den düşüş bizi haklı çıkardı ve iki kere short çalıştı para kazandık,...
sonuçta fon girme işini biz sezinleriz aylar önce kaynağı yazarız, kalem bu deriz ama reeldeki girişi ve ne zaman başlayacağını bilmeyiz,....bilemeyiz,...
gerçi zamandan buluyoruz,...
bunu ağa bilir,...bunu bilen ağa, en kötü ahval ve şeraitte dahi terse gidebilir, kötülüğün tersine çünkü kasa ve kalemi öğrenmiştir, ağa kyden kazanamaz,...
ky geçicidir, ağa sürekli,...
ağa kasadan alır,...
ana kasadan,...
basit olarak yarın oluşan fiyatlara bakılmalı,..
nasılki az üstünde kapatması bir şey ifade etmez ise, az altında kapatmasıda etmez,....
önemli olan dinamik durum,...
dinamik 89803 den çıkışlı,...
92175 ise short tutanlar için bir uyarımız idi,...temkinli olunacak bir yer,..
yada tersinde long için bakıp girilecek bir yer,..
zira altı/üstü verdik,...
son tepe 94950 de çünkü,..
bir yerde yazmış olmalıyız, 92175 üstü kalış bu saatte son tepe 94950 yi geçmekten başkası deyildir diye,..
şöle bir hatırlatarak gelelim istedim,...
burada önemli olan
4 hafta zaman bitiminde, 7 hafta eş değeri 36 günlük bir yeni zamna geçiş, ancak bu 21 hafta form içinde bir alt yapı,...
nitekim öngörü olarak 4 hafta son haftasını poz al olarak bitirmişiz , yön bilememişiz, ..ama yöne dair alt/üst rakamları işlmişiz,...
bir de bayram öncesi son kapanışı kritik ilan etmşiiz, ama short için maybe belki olabiler demişiz,..çok kıllandığımızı gösterir short için,..
şimdi 92175 faslındayız,...sevdayı bulma yollarında,
keh, keh,...
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri