benzemez kimse sanaaa..............
anahtar 13 haftalıktır
benzemez kimse sanaaa..............
anahtar 13 haftalıktır
22 bradley tatil 24 haziran b dususu bitirmisti.
c yukari 1 yukari 24 hazirandan beri kolayca ongordugumuz sekilde devam ediyor.
O tarihten beri papatya olan 26 temmuza 4 dalga gorduk 1 yukari 2 asagi 3 yukari ve 4 asagi' 4 asagi buyuk atmasyon papatya!!!!! ya nasil olduysa denk geldi yine ve 5 yukariya gectik elbette 1 yukarinin son yukari dalgasi.
Unutmayin c yukari 5 dalga olacaktir bu sadece ilk yukari dalga.
1 yukari tepeleyince 60-100 puan satis gelecektir elbette 3 yukari icin alim firsati olacaktir.
345 falan tiriviri' biz anlariz bunun incigini dalgasini c yukaridayiz ve 5 dalga olacak.
Unutmayin arada 2 satis gelecek' 3 yukarinin alim firsati.
jel.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
c 1 5
abcde gidiyor.
e yukaridayiz son spiketa.
arkasi 2 dusus 60-100 puan duzeltme arkasi sert 3 yukari.
Jel.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Burada verdigim ozellikle papatya ve bir adet bradley
show yapti tipki 5 senedir oldugu gibi
DIL KESTIM' YUZSUZLER KOMADA.
JEL.
Bir sonraki papatya 20 agustostur
YAZIN BILIN DIGER FORUMLAR
CALMAYIN DEMIYORUZ HAK VERIN DIYORUZ
KISKANMAYIN DEMIYORUZ CATLAYINB CATIR CATIR DIYORUZ.
JEL.
Catır catır sp yenı zırverlerı 2013 dede cuma kapanısları tarıhı tarohı tokat yogılere.
Alayı mooooooooooooooooooo dıye anırdı anıracak zavallılar/.
Ben okuzum dedıler daha nda dıyecekler.
Madaranın enayuları.
En komıgı artar ama ben ayuyum dıyenler' kapatın hesabı herkes yapamaz bu trade ısını.
Jel.
oLAY SUDUR'
ya 6 agustos 72 saatler c 1 5 e yukariyi bitirecek ve 20 agustosa satis olacak'
ya da c 1 5 e 20 agustosta tepeleyecek.
Jelibon.
179X den beri 2-3 kere orta vadeyi ala sokup arkasini getirememitir' ayni sp de satis yapip sata gecip son darbeyi vurmadigi gibi altinda da orta vadeyi ala sokup son darbeyi vuramadan kafasina cakiyorlar' cuma orta avde geri sata cikmistir ew yonunde.
2 dongu yukari ardina dolunay borusal tepeden dusuyoruz' bakalim yeni ay dususu durduracakmi, simdi burada 2 dongu yukari 1 dongu asagi aldik, 6 agustos 72 sattle baslayacak dongu dipmi yoksa satisa devammi zaman gosterecek. Unutmayin artik alda degiliz.
Jelibon.
Fazla soze gerek yok'
soz bizde beste bizde taklit yok bizde
mevzuda takmiyoruz geri vitese
carsiyiz lem biz carsi palaya DA KARSI BESIKTAS CARSI.
GEL GITE HAZIR OLUN' TRADE'E HAZIR OLUNB AL TUT ZAMANLARI GECTI
AL TUTLARDAN 2-3 YILDIR PARA ALMADIYSANIZ ZARARDAYSANIZ KAPATIN HESABI TRADE PIYASA DA IFLAS EDECEKSINIZ. DOST ACI SOYLER.
jel.
20 agustos cıvarı gorusmek uzere bol sanslar.
Yazı karakterımden anlamıssınızdır evet yurt dısındayım.
Basarılar.
7 haziran tepesinden sonraki tarihler....cuk oturuyor...sırada 9 ağustos...26 ağustos...14 eylül
Madem üstad buralarda yokum ,
tatildeyim ağustos ortasını geçene kadar demişken
HADDİM OLMAYARAKTAN
2-3 tane sahte PAPATYA adayı tarihi vereyim..ama gerçek galiba
DEĞERLER grafikte zaten var..
Birincisi 6 AĞUSTOS---üstadın 5 dediği yer ve 5 yukarının 1.i dalganın 5,kadamesi ÇIKIŞ
ikincisi 21 AĞUSTOS---üstadın 5 yukarı hareketinin 2.si DÜŞÜŞ
üçüncü 1 EKİM--------5in 3 ü BU ÇIKIŞ büyük çıkış olmaya adaydır...
Ne olur ALLAH(cc)ım en azından bi taneciği GERÇEK PAPATYA olur
Üstada saygılar....o yokken bile burada imece usulü bir şeyler sataraktan dükkanı boş bırakmamak lazım..
Üstad saygılar....
sahtesini veriyoruz..2 tanesi GERÇEK çıkıyor NERDEYSE...
Kimbilir belkide 3.süde KOSKOCAMAN BÜYYÜÜKK PAPATYA OLACAK 1760-1780 gibi
![]()
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri