işte yaptığım şu sıra hissedeki stresi almak, bunun tr ile alakası yoktur,
ben ile ilgilidir, ben kimim,..
BEN BERNANKE,...
NAMI DEĞER SAKAL,...
işte yaptığım şu sıra hissedeki stresi almak, bunun tr ile alakası yoktur,
ben ile ilgilidir, ben kimim,..
BEN BERNANKE,...
NAMI DEĞER SAKAL,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
kriz denilen 2008 den beri zirve göstermediğim tek piyasa kalmadı,..
tüm branşlarda rüzgar gibi estim,..
şimdi,
QE de bastıklarımı güçlü usd eşliğinde hamiline kaydettirmekle meşgulüm, para ancak bu olursa huzura kavuşur,..burası Wall streettir,...
diğer verildiği yerler işte görüyorsunuz hep ödünçtür, gezisi olur, biberi olur, gazı olur
kimse gaza gelmesin,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
hafta sonu duruma göre üfleme ve baca işleri ne bir bakarız,.....
yani rasyo durumlarına,
tahvil dahil tüm branşlar için,...
keh, keh,...
http://www.youtube.com/watch?v=SUlQh3c762A
pes yani,....
maşallah işallah hocam...)))))
Günaydın, hayırlı cumalar
hayırlı cumalar
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
pembe ile sarı birbirine sıfır olduğunda yani aynı değeri aldığında,..
gold için bu rakam, 1296.x te, pembe birebir olursa bu rakamla saykıl dır,
akım ve yön shorttan longa değişecek demektir,...bağladıktan sonra nadiren değiştiremez ve tekrar kırarsa hareket sert olurı,...
günaydın bügün biraz işler var, yetişirsem seansa bakarız,...
merhabalar tekrar,...
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri