dowgünlük.
jel.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
60daksp.
Jel.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
30daksp
jel.
Son yukarı e yukarı c yukarı önceden belirlenmiş ve tarafımdan verilmiş papatya 26 temmuz tarihi eksi artılarda sadece ilk yukarısını bitirecektir, 26 temmuz eksi artıdan oluşacak düşüş orta uzun vadede c 3 yukarı için ALIM FIRSATIDIR.
Jelibon.
Şunu unutmayın alım fırsatı derken, bradley 23 haziranda alanlar zaten malı tutacak 2 düşüşde, yeni alım yapacak olanlar 26 sından hemen atlamamalı, bu hafta tepesinden gelecek düşüş elbette zaman alacak ve tabii ki zamanı dolduğunda alım fırsatı olmuş olacak, henüz bunun tarihini çalışmadım, zaman bulabileceğimden de emin değilim, baklım satsın 26sından sonra, daha sonra dibi buluruz. Eğer önce satıp 26 ya 2 düşüş etiketi atarsa asla short mort yok, 26 eksi artılar mutlaka tepeye gelmeli short için. Shıort elbette anca kısa vadeli ve orta uzun vade için alım fırsatı.
Jelibon.
Altın haziran dolunayından artışında iki döngü yogiye yukarı dizdiriş yaptırdı.
Geçen hafta orta vade indiklerimi ala soktu, ana sayımım aynı olsa da alternatifte 4 aşağının bittiği sayımım olacak.
Grafta iki adet çizgi olacak gelip birine dayandık, onu geçmesi 4 ün aşağıda tamamen bittiği olasılığını dikkat olasılık, daha üstteki çizgiyi geçiş ise çok kuvvettli şekilde 4 ün bittiğini düşündürtür. Unutmayın çizgiler sert geçilmeli.
Geçen yıl yükseldik ama gann kuralı aşamadık ve bu yıl dip tazeledik, aşağıda 4 bittmi bitmedimi bilmiyorum ama ewde ihtimallendirecem alternatif olarak. Bilindiği gibi yolumuz sonuçta 3000 yolu, ama önce 900-1100 lemi 900-1100 süzmü? Zaman gösterecek.
Jelibon.
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
ATAKİR kardeş verdiğin teşekkür için teşekkür ederim
demekki bu kadar teşekkür alabiliyormuşum bu topicten
ve buda demektirki 2010 haziranında başladığım bu topicte artık işim kalmadı demektir
bende herkes gibi üstad yazacakmı yazmayacakmı diye bakacağım
pasif izleyici konuma geçtim
herkese kolay gelsin
passat
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri