ort 92980 de,....vuruyor ama geçemiyor, geçerse orada rakam,...
ort 92980 de,....vuruyor ama geçemiyor, geçerse orada rakam,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
-2040 apsd oldu,...
bu olurken fiyat değişmedi,...biri bu fiyatlardan uzadı, kimdi çok önemli deyil,
bu değişim buradan oldu,...öyleyse burası önemli bir yer,...
sonraki hareket buna göre olmalı,...
zira bu kimse izin verildi çıktı malını,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
60 lığa gore çok kritik yerde kapadı.
Pazartesi Sabah saatliklere gore 93,000 altı. büyük ihtmalle short verir
yada 500-600 puan yukardan açarak teğet geçip longa yol verir.
hafta sonu tekrar iyice bakmak lazım..
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
iyi haftalar cümleten
![]()
Büyükşehir olan bir ilimizin varoş tabir edilen bir bölgedeki bir genç ortaöğretim sonunda Seviye Belirleme Sınavı(SBS) katılır ve TAM PUAN alır. Bu yıl tam puan alan toplam öğrenci 110 kişidir. Bahsi geçen kişi de onlardan biridir.
Ancak, bu öğrenci ülkemizde daha önce de yaşanan benzer bir durumla karşı karşıyadır. MADDİ İMKAN YETERSİZLİĞİ.
SBS'den tam puan alan öğrenciler genellikle İstanbul'da bulunan %1 dilimdeki okullarda okurken yani eğitimin 1.Liginde mücadele ederken bu öğrenci malesef maddi yetersizliklerden 2. Lig düzeyindeki bir okulda okumayı düşünüyor.
Dün normal şartlarda SBS tercihlerinin son günüydü ve bana ulaşıp yardım istediler ama durum beni aştı. O yüzden, burada yazı yazmak durumunda kaldım. Borsa haricinde yazı yazdığım içinde kusuruma bakmayın. Bu arada dün son dakikada MEB SBS tercih başvurularını 29.07.2013 uzattı ve öğrenci şu an için herhangibir okul tercihinde bulunmadı.
Burayı takip edip bu öğrenciye KARŞILIKSIZ BURS vermek isteyen varsa Lütfen Özel Mesaj atsın. İş resmiyete dönüşürse öğrencilerin bilgilerini paylaşayım ve aradan çekileyim.
Neden başka kanalları kullanmıyorsun diye de sorabilirsiniz? Dün bunları da araştırdım. Birçok kurum Eylül-Ekim ayı hatta bazı kurumlar Mart-Nisan döneminde Burs verdiklerini ifade ettiler. Bununda garantisi olmadığını sıralamaya koyduklarını ve bildiğiniz veya tahmin ettiğiniz şekilde malesef bazı siyasi tercihlerde bulunduklarını hissettim. Ha birde sosyal amaçlı gözüken ama aslında kendi reklamını yapma peşinde olan çeşitli eğitim kurumları yardıma hazır ama bunlar bana göre "parayı veren düdüğü çalar" anlayışında olduğu için ben KARŞILIKSIZ BURS verecek kişi veya kurum olsun diyorum.
Not: Unli patron (arasıra da olsa burayı takip ediyorsa) senin öncülük ettiğin ve birkaç yıl önce küçük miktarda maddi yardımda bulunduğumuz okulun ve sana gönderdiğim fotoğraf karesindeki öğrencilerden biri. Zaten bana da bu vesileyle ulaştılar.
dikkat etmek gerekir,....inşallah golldda short giren arkadaşlar analizleri dikkate almışlardır,...
bunlar önemlidir,
bakın :
zaman analizi ki 5 + 1 hafta pull back(geri alış) için veriyorum,..
saykıl analizi ki 1296.x rakamlamışım bunda ve graflamışım, şimdi bağlayabilmesi önem arz edecek,..
1365.x hedeflemişimki daha yukarı geçebilirde,.....
rasyo analizi yapmışımki, graf üzerindeki mor trendler sp nin gold grafı üstünde kalan iz düşümleri ve milimetrik,..
ve artık nicedir de tanıdık analizler bunlar,...
95675
94950
93925
günlük pivot rakamımız 93.175
92175
91450
90425
Hayırlı haftalar, bol kazançlar
günaydın
günaydın hocam..
cumadan devamla,
5 likte 92175 analizimiz devam ediyor,
burada 92175 fiyata ya tepeyi geçirtir, yada kendi (92175)kırılır,
yer dar, arası beresi yok,
dolası ile indikle takib burada önem arz eder,...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri