herkese günaydın
herkese günaydın
dear pilgrims,
nörüyonuz...bol gazançlar uşaklar
BANGA mühim
vay canına sayın seyirciler...tcmb ptesi faiz arrtırırım gerekirse daha da arttırırım demişti... dün başgan akşam üstü yine bangalara dokandırmış..gart aidatlarını mezara mı götürecenüz diye...ehehe.. bolitika beyle bişi herhal... gapalı odalarda hanya, halka açık mekanda konya..ehehe...
yaw bu arada bu aralar HT de ahuşam besilileri daha sık izlemeye başladım..sööylediklerini salladığımdan değil, izlemesi çok eğlenceli yaw.. özellikle konuklar çok çok enteresan oluyor..müdür, gmy, gm ünvanlı banga ve aracı kurum çalışanları oluyor genelde...yorumları dinlemeniz lazım..hakkaten eğlenceli
BANGA mühim
günaydın arkadaşlar cümleten bol kazançlar.. kurt abi gece döktürmüşsün yine Allah razı olsun
hayırdır altay kardeş.. eylül benim için eskiden( 20 yıl kadar) bütünlemeye kalmak gibi kötü bir izlenimi vardır maziden. . inşallah senin için iyidir.
Dün 1 mn kanal attım 2. seans açilişi ile aşaği kırıldı ve yikildi piyasa
Buda 5 mn kanal.
Bakalım en kısa zamanda yıkılması dileği ile
1-3/2-4 kanalinada çok benziyor emmmeee topiksel inşaallah değildir diyorum...
ONS şimdilik yüzümü kara çikarmadi, çikarmamali da zaten.
3. defa yazdım ONS'ta bu sefer 7 dolar çikti ben yazdiktan sonra diğer ikisinde 5 ve 4 dolar terste birakti idi
performansım düşüyor
![]()
Tek devlet, tek millet, tek dil ve tek bayrak değilll...
Türk devleti, Türk milleti, Türk dili ve Türk bayrağı...
sorma ya aynen öyle. ele bir bayan var saçını geriye atmaktan konuşamıyo. Programdan sonra izle montaj yap 10 cümleyle tüm programı çevirdiği kabak gibi ortaya çıkar. Adı da analist, portföy yöneticisi. turp sıkayım bunların piyasa bilgisine. bu topikteki herkes onlardan daha iyi biliyor piyasayı
Ben şahsen çalıştığım iki bangaya teşekkür ediyorum kredi kartı hususunda..
BANGA1'in kartı;
-Nakit taşımak zorunda kalmıyorum
-Kartla yaptığım harcama kayıt altına girmek zorunda olduğu için, harcama yaptığım yerin çatır çatır vergisini ödediğinden/ödemek zorunda olduğundan gayet mutluyum
-Üstüne bonus kazanıyorum. Her yaz tatile giderken yol üzerindeki outletlerde şorttu tişörttü v.b. deniz yaıydı felan bedavaya geliyor..
-Tercih etmiyorum ama her zaman faizsiz harcama taksitlendirme imlanı var
-Evet 60 TL kart aidatı var yıllık..Kasko poliçemi aynı bangadan aldığım sürece o aidatı da iptal ediyorlar
-Sahte para aldın verdin sorunsalı yok
-ÖZel günlerde bazı özel işyerlerinde v.b. %25e yakın indirim veriyorlar.
-Bedava ferdi kaza sigortası var
BANGA2'nin kartı.
-Bunu hiç kullanmıyorum sadece olağanüstü durum olur lazım olur diye elde tutuyorum.
-Kart pasif olduğu için de kart aidatı işlemiyor. İşlese de bu kartın aidatı 20 TL yıllık..
tebrik ederim...
Bir hizmet veren karşılığını alaak arkadaş. Ha fahiş hizmet fiyatı mı var? Girersin BDDK nın sitesine, orada her bankanın kart ve diğer ürünlerinin hizmet fiyatları var, uygun olanını seçersin, hiçbiri uygun değilse seçmezsin kullanmazsın..dimi? Bangalar kar etmek için kurulmuş organizasyonlar öyle ya..yoksa biz sosyalist sisteme geçtik de benim mi haberim yok
BANGA mühim
Trabzon harici bir yerde olursa ( Trabzon da olması ihtimali 100 000 de 0.1) ve inşallah sınıfta da yerim olursa rapor alır gelirim koşa koşa..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri