2004 den itibaren Trabzon dayım bende Trabzonlu gibi oldum
bi de taktik vereyim sana...eğer göstericiler yaklaşıyosa polise doğru dönüp, sık bakalım bibe rgazı sık bakalım diyosun.. yok baktın polis yaklaşıyo, göstericilere dönüp "ula yeter artık battım sizin yüzünüzden defolun gidin" diye bağırıyorsun..tercihen göstericilerin duymayacağı ama polisin duyacağı mesafe ayarlamasını yaparak...baktın polis iyice yaklaştı "abi temizleyin şunları artık iş yapamıyoruz nedir bu adamlardan çektiğimiz deyip acıklı bir yüz ifadesine bürünüyosun
![]()
BANGA mühim
Hayırlı akşamlar Ağbiler....
An itibari ile GOLD/PARITE/DOW/DAX
ve biz gibin gelişmek için gıçını yırtan ülkeler endekslerinin satiş yemesini bekler bu fakir
Tek devlet, tek millet, tek dil ve tek bayrak değilll...
Türk devleti, Türk milleti, Türk dili ve Türk bayrağı...
91xxx kapasak eyiydi
BANGA mühim
yoksa MACD saldıracak![]()
BANGA mühim
geçen sene İstanbul da 1. köprüden Anadolu yakasına geçiyorum baktım sağ tarafta 61 plakalı bir araç durmuş 4 leri yakmış bekliyor akşam saatlari trafik sıkışık ağır ağır ilerliyoruz. Beşiktaş ayrımından sonra otobüs durağı felan var.. ben yanında durunca tüm trafik durdu benim şerit bastı kornaya arkaya bakan bile yok( ben tabi)açtım camı hemşerim hayırdır ne bekliyorsun dedim. araba bozuldu deyin çekici çağırayım senide istediğin yere bırakayım dedim oda saol arkadaşlar yolda tamirciyle beraber geliyorlar dedi ..eyvallah dedim ve ayrıldım.. korna çalanlar sonradan sustular anlamışlardır heralde iki 61 plaka yanyana durunca ..inşallah forumda şimdi okuyanlardan köprüde arkamda bekliyeniniz yoktur...
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri