Hocam salınım tam isabet valla. dışardaydım geldim bakınca dedim indi hocamın dönüşü kendini belli etti hemen![]()
Hocam salınım tam isabet valla. dışardaydım geldim bakınca dedim indi hocamın dönüşü kendini belli etti hemen![]()
İndi hocam altınla ilgili güncel bir yorum yapabilirmisiniz müsait olunca. 900-1,000 dolar seviyeleri çok konuşuluyor ama bana göre dibi gördük, en kötü ihtimal 1,150 görülebilir. Sizin görüşünüz nedir?
sevgili polo bir ara görürsem bir şeyler bakarım ona ancak çok dağılırız derim,....
Bir ara zamanına bakıyım bunun,...yazmıştım bu topikte olacak haftaları,...
Ilki 9 haftaydı bunu net hatırlıyorum,...
Ikinci ve üçüncü ya 3-7, ya yedi üç,...
Aklımda kalan 3-7 ama bakılmalı,...
Yorum analiz şu ilk crash yediği tarihlerde olacak sanırım,..
Topikten bir bakın,..onun üstünden yürüyebiliriz tekrardan,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Son 7 hfatanın içinde yol alıyor,...
Bu 7 hafta totalde aslen bir geri alış pull back olmalı,....
Sonrasında çok uzun haftalar boyunca bir formasyon ve taban oluşumu gözlenecek,....
Bu uzun süre daha ziyade al/sat için müsait olacak,....
Demekki gold sıranın kendisine gelmesini bekleyecek,....
75 hafta kadar,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Pull back total 7 hafta,...
Kalan 5+1
+1 düşüş yönünde haZırlık haftası
şimdi bize düşen biraz sp yorumlamak olacak,...
Son olarak burada kalmıştık,
aşağıda:
Akaşam bakarız bunada,...
Iyi akşamlar cümleten,...
GOLD,...
İŞTE GÖRDÜĞÜNÜZ ÜZERE GEÇEN SÜREDE SAYKIL DENEMİŞ ANCAK BAŞARILI OLAMAMIŞ,...
İŞTE TEKRAR DENEME YAPIYOR ŞU SIRA,....
1296.84 TEN DENİYOR,...
BAŞARABİLİRSE BU DURUMDA PRO KALANI 5+1 İ PUULL BACK OLARAK ÇIKABİLİR,...
burada kalmışız macroda ve spyi son hali ile vurgulamaşız,...
Yazdık hep bant bir hedef ve ergeç,....
Son düşüşünede realize diyecek kadar da gururlu olmuşuz:
[ı]muhtemelen 10 yada 11 gün sonra ise sp de yatay bir py yada büyük olasılıkla bir realizsayon gündeme gelebilir,..esasen bu başladı ancak kaçış yönünde kullanılıyor şu aşamada,...[/ı]
bizde ise dinamik sonlanış için 7 iş günü var,....hemen hemen uyumlu sayılabilir,....
[ı]bu realizsyon sp yi 1465 ve 1533 aralarına kadar taşıyabilir,....neticede bu 1465.x den başlayan çıkışın geri alınması olacak,...1465 e kadar alması şart deyil ancak oralara kadr yaşanma ihtimali olabilir,...[/ı]
SIKÇA YENİLEDİĞİMİZ GİBİ ERGEÇ BANT BİR HEDEF VE ORADAN YADA GEÇİP SONRASINDA......ÇÖZÜLME BEKLENEBİLİR,....
1762-1783 ŞU ANKİ DEĞERLER
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri