bu usd dip muhabbeti kafa karıştırıyor yav... o olmasa tek kelime..
ralli..
. Bist'te yerli yatırımcı sayısı 1.080.000 yabancı yatırımcı sayısı 8000 kişi , yerliler Bist'in yaklaşık %34 ünü kontrol ediyor yabancı ise %66 yı kontrol ediyor.![]()
asti
bugün o gün değil
bugün bambaşka bi gün inanki
varyaaa çok spalı var ...
mecbur çıkacağız maçaa...
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir" zenginle poker oynanmaz valla
' düşünmeden öğrenenler zayıf, öğrenirken düşünenler tehlikelidir'
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir" zenginle poker oynanmaz valla
bis dolar bazlı dibin bozulduğunu ince ayrıntıdan tespit ettik bakalım nolacak..
valla ben yön tahmini etmiyorum bugün...sabah sabah mis gibi berrak suda 87300 den şortlarımı kapattım..Az önce 775 den yeniden açtım...mis gibi sörf oldu...yapmaya çalıştığım; asıl yön belirlenene kadar, geçisi terso durumu için benzini bol tutmak
BANGA mühim
Beklemeye devam kenarda. Değişen bir durum yok,bıraktığımız yerde duruyor. Aradaki hareketlerde umarım zarar gören olmamıştır.
Yavrular ciddi derecede büyüdüler. Artık AYI gücü daha fazla hissedilecek. Av zamanına az kaldı. Rakamlar fırından çıkınca taze taze servise sunulacaktır.
pala flatladı..
artık sertleşebilir..
bakalım..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri