gırdık mı memü..gırdıysak...dip nere![]()
BANGA mühim
selçuklu başgan nerde..
ayu piyasasında, tüm tobolar, çift dipler, pozitif uyumsuzluklar ölümü tadacaktır...tıpkı boğa piyasasında tüm obo ların, çift tepelerin, negatif uyumsuzlukların ölümü tattığı gibi...
bir repeat daha: "yatırımcı için en büyük tehdit, son 5 yıldaki boğa piyasasına oryante olmuş zihnidir.""
BANGA mühim
70,000 dip tutuyor ralli başlama durumuda var 85.000 e
hacı: 3 gündür gün içi açılışta hülülülülü yukarı yapıyor ve apsd düşüyor (şort patlatıyor)..sonra apsd artıyor (kendine long açıyor)...acaba diyorum, bu akşamki fed med olaylarından umut bekleyenlere mal mı kitliyor..öyle ya dow zaten, fed bernanke iyi şeyler söyler belki diye yükselmiyormu kaç gündür...e hadi diyelimki iyi bişiler dedi...zaten fiyatın içinde değil mi...yani gece dow graşarsa yarın vob hali nice olur diye düşünüyorum ayuca ayuca..ha bakarsın bernanke, biz vazgeçtik hacı parasal daralmadan, yine genişleyeceğiz dero ayrı tabi..milyonda bir ihtimal olur mu olur...
Bir de asla unutmayak, ABD krizi gelişmekte olan ülkelere ve hatta biraz da gelişmiş diğer ülkelere sattı bu genişleme programı ile..yani, dow çıktı diye biz çıkacaz diye bir şey yok..aksine...bakınız FDJ/x30yvade haftalık graf..hatta aylık graf daha net
BANGA mühim
Memü,
Düşen trendin altında kapatması lazım....pliz
SOnra biz 84900 kapayalım..YArın 82000 filan açalım..eh..olma mı?
BANGA mühim
ula ne talihsşz bir ayuyum..ekran başında değilken piyasa graşsın..ben ekran başına gelir gelmez şrak diye 600 puan yukarı..ayıp valla..ne öyle 87000 filan
BANGA mühim
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri