bu mantığa göre o zaman dip bozulmamasına oynanır biztte .. long açılıp..
stoploss 1500 puan kazanç belli değil
bu mantığa göre o zaman dip bozulmamasına oynanır biztte .. long açılıp..
stoploss 1500 puan kazanç belli değil
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
Şaka bir yana, Passatın soruyu cevaplayalım,
her türlü yardımcı yardımcıdır, aslolan kural koyan fiyattır, sp ve nasdaq orta vade indikatörümde ala çıktı ancak fiyatın bunu teyidlemesi asla sata çıkmadan yoluna devam etmesi gerekir, flate veya sata çıkmadıkça bütün düşüşler alım fırsatıdır.
Fiyat desteklemezse fake ihtimali her zaman var.
Bakacaz görecez. Şimdilik ana sayımı b bittiye alıyorum, alternatife eski ana sayımı alıyorum.
Şansızlığım bilindiktir, ömür boyu esas ana sayımım gerçek oldu, bakalım bu sefer ana sayıma dönen eski alternatifin şansı olacakmı?
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
üstad birde bu bernanke denen adam
abd kapandıktan sonra konuşacak galiba
yani kendi vadelilerine ve bizim piyasaya olan olacak
bu akşam sp ve dow daki hareketler bile kendine olacak
zaten şu öğle arası vobu görünce dellendim.
portföy %40-50 gider böyle olursa
ama yine söylüyorum
ya batarım ya çıkarım
alayına long ulennnn
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
Jelibon hocam altinla ilgili görüşünüz nedir. Bu aksamki fed açıklaması yeni dip mi yoksa aetik dibi gördük sojycunu mu getirir sizce?
Normalde döngüde yeni aydan dolunaya satış olması lazım, %70 böyledir.
En son dolunaydan yeni aya yukarı aldık, yeni ay tepe olmalı ve dolunaya düşmeli.
Grafta 2 temmuzda bir tepe var, piyasa 8 temmuz 72 saatten sonra yani 11 inden sonra bu noktayı yukarı patlatırsa öküz 2 dizdiriyor demekdir, bu aylardır olmayan bir şey olur, graf yükselen üçgene de benziyor, eşit tepelerin kırılımında yogi paramparça olur. Bu da %30 ihtimaldir.
8 temmuz 48 saatteyiz ve bugün ya da en geç yarın karar çıkacak ve 15 gün trend gelecek karar çıkınca ne tarafaysa asla terse giriş yok.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Son zamanların denklemi ne? Altın düşer, borsa artar. Hepsi bir artar diyorlardı kapuska oldular.
Şimdi kritiğe geldik dayandık. Sp al verdi orta vadede, altında yeni aya tepe dayandı.
Son moda denklem devam ediyorsa biri su koyvermeli, bakalım hangisi?
Ya altın artacak, borsa düşecek, ya borsa artacak altın düşecek.
İkisi aynı yön yaparsa bir süredir ki son denklem değişmiş olacak.
Bekleyip göreceğiz.
Altın artıp sp düşerse orta vade indik büyük fake yer denklem aynıysa, yalnız unutmayın sp nin ufak düşüşlerinin önemi yok çünkü kısa vadede alt periodlarda aşırı alımda, ufak düzeltmeler her zaman olabilir.
Orta vade indik fake değilse sp de ana trend yukarıdır, denklem aynıysa altın düşer yeni ay tepe ardından. Denklem değişmisse ikisi bir artarsa aşağıda bir graf verecem sebebi ancak o olur.
Jelibon.
Altın mevs 1.
Şu yukardaki grafa hazda ve temmuzda yapılan iki dip felaket uyuyor yükselen dip ama aşağıda esas mevsimsel grafı da verelim o öyle demiyor.
Jelibon.
sayın jelibon sp nin orta vade flat ve sata cıkması icin yüzde kac düsmesi lazım?cok tesekkürler.
mevs 2.
jel.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri