بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
üstad bu sayıma göre de şu anda 2 nin c yükselişinin ii si düştük gibi
neden derseniz
2.b 70093 seviyesi oluyor
2.c.i 77016 oluyor ve bunların şu anda .78 üstü düzeltmesi tamam gibi
amma 70093 e kadar da yolu olabilir o zaman çünkü bu 2 b veya ii leri hiç sevmiyoruz
benim sayıma göre 3 içindeyiz.
üstadın sayımınıda ekranımın baş köşesinde tutuyorum
amma herşey sp nin 1661.xx i geçip geçmemesine bağlı
caldero iv yi yapıştırdı ve son v yukarı sayıyor.
eğerki sp 1661.xx i geçerse ve oturursa 1560.xx üstadın sayımında b olacaktır ve son yükselişe gideceğiz
o zaman benim 3 düşüş değilde üstadın 2.c si daha doğru olacaktır
izlemeye devam
passat
http://www.voborsa.com/forum/attachm...1&d=1373242701
Üstad;
24 bradley 1573 ün % 4,8i 1648 FLAT
................................% 5,5i 1660 yapıyor
1645 gördü..ya burdan ya 1648 den sert bc3 gelecek(1480 ile 1500)
YA DA flat ile aldan 1648den 1660 yaparsa bc 1560ta bitti...1740 var
DİYEBİLİRİZ değil mi?
Vakit olarak bugün belli etmez mi....aşağı dönecekse TR de öncüyse zaten düşmüş sert 3 olursa TR de 60lara gelmez mi....
Ama burdan devam edecekse SP TR niye düştü kafamı kurcalayan bu...
Ama şu var TR bugün yarın SP ala geçme aşamasını tamamlarken SERT 74-75e gelirse yukarıya ikiside aynı yolda gitmeye başlar...
Tezim doğru mu üstad???????????????????????????????????
Ama şu var % 51 ihtimalde anladığım TR son olarak (69 altta değer demiştiniz)69 düşüp SP serte geçerse yoldan dönmeden devam aşağı.....ala geçerse bu defa TR sert yukarıya geçer....
O değerler o zaman tahmini olarak verilmişti, görüldüğü gibi ucuna geldi, zaten tepecekti tepti,
son durumda dünden bakalım,
Sp orta vadede flattir ve 0.5 yukarıya dün kapanışından ala çıkar, 1.2 aşağıya geri sata çıkar.
Nasdaq orta vadede flattir ve 0.2 yukarıya ala çıkar dün kapanışından, 1.7 aşağıya geri sata çıkar.
Aynı şekilde dünkü satış tr de benim de kafamı kurcaladı. İşaretmi veriyor yoksa palam oynuyormu ky yeyle???
Tezlerin doğrudur yazdığın herşey doğrudur.
69 olayı taa o zamanki ewde görülüyordu, ama bugün irregular dün bahsettiğim sayımda değilse piyasa 1,2 1,2 düşüş ardına sert 3 de 69 kalmaz aşağıda.
Dediğim gibi bu hafta karar çıkacak ve sinyal gelecek ve bu 26 sına kadar tek trend gidecek. Aynı yönde olun. Kimle? Ağayla. Ağanın bileği bükülmez.
Bizim işimize ne gelir bir an evvel ağanın kararını vermesi gelir, bir an önce sinyal ala çıksın ya da sata çıksın, 1-2 gün sıfır kapanışlar ardına karar da 1-2 gün ertelenebilir, ertelendiği her gün stres yaratacak bizde.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Alternatifi 1-2, 1-2 dir, son satırda tek cümle de yazan budur.
73 civarı 1 düşüş, 80 civarı 2 yukarı, 70 civarı İ düşüş, 76-78 deki tepe İİ yukarı ve sırada 3 aşağının İİİ aşağısı alternatiftir, sp ala çıkmazsa olacaktır. Ala çıkarsa ilk paragraf geçerli olacaktır. 80-90 a mı? 60 a mı? Çok yakında sinemalarda.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Ew yapamadım sözle anlatıyorum 30 dakkalığı,
sp 30 dakda 1690 dan 159X e düşüş a düşüş, 165X e tepki b yukarı, 1560 a düşüş c düşüş ve 3 dalga da a düşüş biter,
b tepki 1640-1660 arasında kalırsa arkasına c düşüş gelir ve
tüm bu hareket b düşüşdür.
Alternatifte orta vade flat olduğuna göre eşit şansta 1560 a düşüş 3 dalga da abc şeklinde tüm b düşüşü zaten bitirmiştir.
Orta vade ala çıkarsa ikinci şık, geri sata çıkarsa ilk şıka piyasa gidecektir.
Bilin bakalım yarın ne var? Helikopter var yarın öğleden sonra, amcamdan şekillenecek herşey, amcamın görüşmeye flat kalırsak amcam belirleyecek. Amcamdan önce sinyal tercih sebebidir, amcam ötmeden bugün sinyal tercih sebebidir, bu köftehorlar yaparmı bunu ben bilmem.
Jelibon.
Monday, July 8: ◾T'bill auctions 11:30 am
Tuesday, July 9: ◾Sm. Bus. Sntmnt Indx 7:30am
Wednesday, July 10: ◾*FOMC minutes 2 p.m.
Thursday, July 11: ◾*Unmplymnt claims8:30am
Friday, July 12: ◾* Prdcr Price Indx 8:30 a.m.◾Consumr Sentiment 9:55am
Bizim piyasa kapalı denk gelir.
Jel.
Yeni ay ne zaman 8 temmuz 2013, helikopter Show ne zaman? 10 temmuz 2013, yeni ay +48 saatte pencere bitimine az kala. Tesadüf!!!
Jelibon.
altın yeni ay dolunay.
jel.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri