günaydın...
hayirli kazançlar.
günaydın...
hayirli kazançlar.
Tek devlet, tek millet, tek dil ve tek bayrak değilll...
Türk devleti, Türk milleti, Türk dili ve Türk bayrağı...
Günaydın. Bol kazançlar. Düşüş başladı sanırım, ve biz illa 94,200 gelsin diye beklerken geç kaldık![]()
60 dklık bu bolla bandın altı adamı kıllandırıyor..91300-400 aralığına sarktıkça şortları kapatıyorum...yarısı kapandı puzn..10 barının açılışında, bu alt band haala yukarıysa full flatabilirim.. yok aşşa açıldıysa full reşortabilirim..
BANGA mühim
haa birde
hindistan/endonezya grubu ile g.kore ve çin gruplarına baktiğimda ortalama %1,xy eksi görüyorum
bu grup kaç gündür ortalama arti idi
bizim grup diyorum borsada ben bunnara
gelişmekte olan/gelişmiş grup olaraktan
bize ne dow/dax tan deyip
o yüzden alintiladiğğim mesajları tekrar tekrar okudum ki geçtiğimiz haftaki hatalara düşmüyüm
şimdi bir pozitif enflasyon hurraa alişi gelirmi
gelirse bende piramit yaparım sanırım orada
92000 geçilemeyebilir artik bugün
şımarak dimi argadaşlar dopikçe..dün ahuşam itibarıynan şorttuk hepimiz..bildiğim kadarıynan...bayılıyorum şu sabah gapıyla gelen overall updateine...normalde tradele gün içi olan stres, 200-300 puana tamah filan hiçbiri yok...zbaaaamm diye 2000 puan..ehehehehe..
yayayayaya sen hep güzel....
BANGA mühim
910xy spot ve vob da günlük sihirli rakamlar bende
915xy ye de çektim çizgiyi...
risk yönetiminin ** afedersin...şortların kapattığımız kısmını, 400 puan eksi buffer vererek yeniden açtık..artık 85000 den yukarısını gabul etmem..
BANGA mühim
Sn. polo kısa vade kazançlara takılmayın. Bildiğiniz oyunu oynamak her zaman kazandırır. Kaçan bir şey yok. Her dalgayı yakalamaya çalışmanın sonu kötü bitebilir. Zaten emin olunsa tam pozisyon alınabilirdi 93*** li seviyelerden. Ama ortalık karışık ve anlamsız ilerliyor piyasa. En azından bana göre.
Şuan ilerleyen yapı tekrar çok güzel fırsatlar sunacaktır. Zamanı gelince pozisyon almak sağlıklı ve sürekli kazançları getirir.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri