91000 long pozisyonum. kapanışa kadar fikrim değişmezse pazertesiye long düşünebilirim.tabii kapanışa kadar yükseliş devam ederse.
![]()
91000 long pozisyonum. kapanışa kadar fikrim değişmezse pazertesiye long düşünebilirim.tabii kapanışa kadar yükseliş devam ederse.
![]()
full gorrektive miydi acaba..7..yine 7 dalga
BANGA mühim
BANGA mühim
garan 8.24 8.14 den bu yana alıyor. garan boşuna almaz. kapanışa kadar 92 üzerine atarız diye düşünüyorum.![]()
GOLD da 118X yaktilar ABD li traderlar .
emmmeee TR piyasalari açikken en düşüğünü görmüş olabilir önümüzdeki birkaç sene için
1206 ... 1187 düşüşü nefis bir düzeltmenin c si oldu .
inşaallah 1187.15 dip kalir TR piyasaları açikken
1192 den full LONG um
bu yaziyi önümüzdeki gün/haftalarda alintilamak dileği ile
Gurt başgan geleydi bi şaplak vuraydıda 89xxx kapasa eyiydi...
BANGA mühim
spotta son yarım saate mi bakiyorlar halen ?
yoksa süreç uzadımıdı?
dünya kadar poz kapancek başta long deutche olmak üzere
varant kapanişlari felanda gelecek
son yarım saat sağlam alabilirler
2 vade makası sifirlanmak üzere
hep son 15 dakikada sifirlarlar idi
şimdiden sifirladilar sayilir
90500 dibse 89300 ler hayal oldu. o halde yükselmeliyiz.89300 altında 88100 altı bitiş düdüğü olur.kapanışa kadar durum değerlendirmesi yaparak pozisyon almak lazım.
bana yükselecek gibi geliyor namıssız.
haci,
o üçgen kırılınca sırf şekil olsun diye çok çok minik bi tutar şortlamıştım..sonrada ikinci düşüş barındna sonra kapatmıştım, nasılsa fake dir diyebu kaadr kabak gibi 3 geni çalıştıracak değilya diye..manzara ortada..gerçi kapamasam muhtemelen yukarı dönerdi...
mörfi
BANGA mühim
vob endeksin üzerinde seyrediyor. iyiye işaret. tg ler düzeliyor. kapanışa kadar çalkalaya çalkalaya yukarı çekecekler. malum hep alttan long olmak istiyor pala namıssızı. o yüzden biraz fazla çalkalıyor.![]()
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri