FDJ bizim Cuma kapanıia göre -65 pian..USDTRY şu an fx de 1.944 de..çırayı tutuşturma çabası var..du bakalım
FDJ bizim Cuma kapanıia göre -65 pian..USDTRY şu an fx de 1.944 de..çırayı tutuşturma çabası var..du bakalım
BANGA mühim
88850 şortlar kavırma hacılar..öğlene kadar işlemimiz olabilir ama forum yayınımız yoktur
BANGA mühim
..ENTler bu savaşı durduramaz...bol şans
BANGA mühim
thanx to pala for his 600 points (+) buffering
BANGA mühim
plus 300 points profit...densk dude..sabah uyanmışın, mis gibi hafif boy dalga var...alıştırma/eğitim surf u zemini veriyor adam...ilerleyen saatlerde dalgalar daha haşin olacak..bye
BANGA mühim
Enteresan bir piayasa, kafa karıştırma çabaları var, sert hareket emareleri.
celdum yiğitler...o arada 88500 e kadar kim boyadı le..hehehe..fat finger mı yohusam..
aslanpata katılıyorum..günün sonu enteresan olabiir...önce dışarıya göre güçlü tutuşlar filan piyasayı..arada nedensiz aşşa sarkışlar..apsd -2500 filan..du bakalım..günsonu enter-hasan olacak..pala trendde cömert..bugün yataydada cömert..çıkar kokusu
BANGA mühim
Spot kapandıktan sonra yukarı görünüyor.![]()
rampii rampiiii..diyorum kısaca
BANGA mühim
apsd radarını da köreltti lebron..fiyat yukarı da çıksa aşşa da inse apsd sürekli düşüyor..sonraki vadeye taşımamı var desen orda sadece +1300 apsd var ve yvadedeki -7500 ün yanında cücük
BANGA mühim
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri