hem raning trıyengıl (sıkış sıkış boom) hem de femen formasyonu (git-gel-boom) var.. bakalım boom ne tarafa.. (trıyengıl teorik olarak aşşa kırmalı ama femen den emişn değilim..yeni bi formasyon..geçen sefer aşşa kırmıştı, hem de pis)
![]()
hem raning trıyengıl (sıkış sıkış boom) hem de femen formasyonu (git-gel-boom) var.. bakalım boom ne tarafa.. (trıyengıl teorik olarak aşşa kırmalı ama femen den emişn değilim..yeni bi formasyon..geçen sefer aşşa kırmıştı, hem de pis)
![]()
BANGA mühim
21/06/2013 11:01:02 *MERKEZ BANKASI 50 MİLYON DOLARLIK DÖVİZ SATIM İHALESİ AÇTI
MB döviz satım ihaleleri başladımı hergün devam ediyor ve bu tip satım ihaleleri sonucu pahalıya döviz vermiş oluyor piyasaya, dolarında ateşi sönüp müteakip haftalarda aşağı yönlü seyre geçiyor
Tam bu ihaleler zamanında genelde borsada diplerde oluyor nedense.
aslında tam bi dip oluşumu görünmüyor endekslerde ama belkide sadece tek ayak düzeltmedir bu yaşananlar ve dipdir, orta vadede değerlendirmeye çalışmak lazım
89100 altı alım fırsatımıydıda kırılınca hemen o bölgeden uzaklaştı?
ben şimdi onu düşünüyorum
eğer 89100 altı alım fırsatı ise bundan sonrada altına inecek,
işte o anlarda yada günlerde aldın aldın gibi bir durummu acaba? 86-87 ler görülecek demekki, o zaman kısacılar için sorun yok, yukarı gidiş satış fırsatı olmuş oluyor.
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
hala al durumunda . Düşüş devam ederse bir şelale şeklinde değil
daha çok git-gel ler şeklinde devam edecektir . ,
eğer gösterge sata çıkmadan yükselip 91.425 ve 92.500 yukarı
kırılırsa büyük bir ihtimalle , ya da en azından bir süre güneş
tekrar açacaktır .
Rakam olarak 91.200 - 400 bandı yukarı geçilirse
shortçu kar alabilir bence .
Konu gnome tarafından (25.04.14 Saat 18:26 ) değiştirilmiştir.
Y E S , WE CAN !!!
En iyi seçeneği ikili dip formasyonunu bozmak olacaktır. Buna göre karar verilmelidir.
Kısaca 89.000 kırılımı şart olmuştur. Şuan en güzeli beklemek olacaktır.
Tepki gelse dahi cılız kalacaktır aksi olursa zaten tuzak çok net. Benim sistem bunları der bekle,otur oturduğun yerde der.
1-2 bin puan için riske gerek yok.
Hızlı trade edenler için geçerli değildir.
89.000 kırılımını izleyelim bakalım. Nasıl olacak.![]()
Tabii şu an için hayat shortçuya güzel .
Longcular ağır kayıplar vererek ülkenin iç bölgelerine doğru çekiliyorlar![]()
Y E S , WE CAN !!!
Tazeler.
Fırından çıkan taze rakam 88400. Bugün kırılacak mı görelim bakalım.
Görülecek lakin kırılım çok önemli olacak.
Şuana bakarak 1500 puan daha aşağı fena değil ama hızlı trade edebilen için fırsat.
eğer 89 bin kırılırsa orduyu göreve çağıracağım .
askerleri değil , ordu'daki akrabalarımı![]()
Y E S , WE CAN !!!
eğer 89 bin kırılırsa sarayburnu'ndan gemiye binerek samsun'a doğru yola çıkıp
bu shortçulardan kurtuluş mücadelesini başlatacağız![]()
Y E S , WE CAN !!!
Başgan,
Ayboliyi..bizi neden Yonan yerine koyarsınOysa biz de her düşüş olduğunda "Hacıanesti gel de kurtar ordularını" diyoruk, EN BÜYÜK TÜRK'ün sözüne gönderme yaparak
Şöyle yapalım; Savaş Waterloo savaşı olsun.. EHmm..Longcularda Fransa tarafı olsun heee..Niye longcular waterloo savaşının kaybeden tarafında olsun deme başgan...Sonuçta Rus ayusu diye bir tabir var..Rus tarafının şortcular olması lazım..
Tarih tekerrür etmez sonuçta..kimin kazanacağı belli olmaz..Ama hatırlatayım; Femen de bizim tarafımızda
![]()
BANGA mühim
Şimdi uzun için sıkıntı şu. Zaten yakalanan yakalandı,yarayı sarmak için ek maliyet yapmak isteyecektir. Fırsatçılar ise burayı değerlendirmek isteyecektir. Ölen zaten öldü.
Pala peki ne yapmak ister? Yönü değiştirmiş gibi yapıp boğayı biraz besleyip aynen kesmek tabi ki.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri