Karbeyaz Sözleri
Hasret vuruyor gecenin koynunda
Anılar vuruyor gözyaşlarıma
Çılgın bulutlar dönüyor başımda
Uykusuz geceler kapımda
Yıkılsa dünya kıyamet kopsa
Yine de vazgeçmem ölürüm derdimden
Karbeyazdır ölüm ellerinden gülüm
Yinne yoksun diye düşmanım her güne =nakarat
Dursun dünya dönmesin sensiz
Yaşatmasın allahım sensiz
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Selam dostlar...
yeni yaptığımız sistemler. ve görüntüler...
Paylaşacağım sistemlerin yaklaşık son 4 ay daki getirisi...
30 - 40 bin puan arası....
http://vobsis.blogspot.com/2013/06/v...-bin-puan.html
http://vobsis.blogspot.com/2013/06/v...-bin-puan.html
Europe Shares Post Worst 1-Day Fall in 19 Months.
Jöleli: Faiz Lobisi.
Danışman: Çapulcular.
Danışman 2: Gezi Parkı. (çimlere sıçıyorlar).
İmeli: Optor.
Jelibon: #direnyogi
Jelibon: #pehpalavra-hadi ordan
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
#iyigeceler
gece sadece şuna bakacam sabah ew verecem ama aynı ew bugünle farketmeyecek belki vermem.
Gece ise sp 159X altına geldimi cb garantidir. Umarım nya gibi hemen yapar.
Jelibon.
Yogim: Çok ırzıma geçtiniz kasımdan beri birşeymi dedik intikamım acı olacak #direnyogi.
hastag olsun #direnyogi. he he.
jel.
çArşı: ALEM BUYSA KRAL BİZİZ... ALAYINA GİDER...
Stocks Bleed 2%, Dow Ends Down 350 on Fed
sp en düşük 1584, kapanış 1588.
Son dakkalarda nya dan iyi ipucu aldık, iyi ki bakmışım bir anda nerden aklıma geldiyse.
Kanlı heycanlı ew yönünde sapasağlam güzel oldu, long mu? Faiz lobisi kardaşlar.
Jelibon.
Ew yönünde, hiçbir zaman alternatifi tutmayan bir adamım ben.
3 müş ha, biz olmadan 5 in içini sayarkan bana göndermeler yapanlar arazi.
O çaldığın alıntı var ya Amerikan bloglarından onlara ben yıllrca diz çöktürdüm, onlar yıllarca ayı piyasası derken 4-5 sene yukarı tuttum ben, ben onlara hiçbir zaman gelmedim onlar bana her zaman geldiler.
Onlar benim tırnağım olamaz.
Jelibon.
Evet 22 bradleydir, 23 dolunaydır gençler.
İkiside hafta sonu cumartesi pazar.
Artık net b aşağı c aşağıdayız. bb 155X de bitti, ab 1596 da bitmişti, bakalım cb nereye kadar?
Jelibon.
Biz burada osuruk etiketliyoz, nam var lem bizde. Biz bu namı 3-5 ayda 1 yılda kazanmadık.
HEPİMİZ JELİBONUZ LEM.
Jelibon.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri