15 dak nano.
jel.
15 dak nano.
jel.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
jelibon reis altın için haziran 23 mü diyon?
doğruyu yalnızca ALLAH bilir!!!!
22 si bradley.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
bradleyleri sevmem asla papatya değildir bradley.
bradleyler çok güzel çalışır çok güzel de çalışmaz.
Jelibon.
b ler iğrenç dalgalardır, tradei çok zordur, gap atar, gider gelir hop yukarı hop aşağı,
zaten yukarı dalgalar aylarca söyledik alamadıysanız ayı piyasalardan uzak durun, kolayı boğa piyasalardır, ayu piyasalarda amaç parayı korumak olmalıdır.
Boğa piyasa da alamayan ayu piyasada hesabı kapatacaktır.
Jelibon.
Bu b düşüş b yukarı etieketi yukarda şimdilik koyduk bc düşüş diyorum ama
mutlaka ba yani 159X in yani papatyanın altına gelmeli ki kendini teyidlesin yoksa bb değişik bir halde de gidiyor olabilir, bb bitmediyse 159X in üzerinden dönebilir bunu unutmayın. Altına geldimi short yaslanır bc gerçek olur, gelmedimi bakacaz duruma. Bu akşam ipucunu çaksın bize.
Jelibon.
Müdahele edin kurtarın kurtarabilirseniz, puahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. No panic.
Jelibon.
evet reis, bence bu altın çıkacaksa 21 haziranda yani yarın saatliklerde işi halleder uyumsuzluk anlamında lokum gibi olur. hem haftalıklar hem günlükler işaret çakmış olur 29 haziranda da bi feyk gelir aşşaya öküz dökmek için sora yukarı. tabi çıkacaksa nasıl senaryo he he?
doğruyu yalnızca ALLAH bilir!!!!
Sn. jelibon, helal olsun diyorum. Gerçi helal olsun demek yeter mi amaaaaaa.........
ftse 13 haz pap düşüğü 6205, bugün düşüğü şimdilik 6190 yani 13 ü düşüğü delinmiş.
Jelibon.
bir ihvan abimiz vardı.
nerelerde acaba??
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri