Bi de never ever forget altında 5. dalga her zaman 3. dalgadan serttir. 3v deyiz. v, 5 demek bilindiği gibi.
Jelibon.
Bi de never ever forget altında 5. dalga her zaman 3. dalgadan serttir. 3v deyiz. v, 5 demek bilindiği gibi.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Bir vatandaş, bu forumda değil, bana zamanında yazdığı başına geldi, arazi oldu, ben burdayım, ben Nisan 2008 den beri burdayım, 18 senedir bu işin içindeyim, bizim borsada yaşadıklarımızı nasdaq 2000 i, sp 2007-2008 i görmelerine daha çok var, öğrenecekler. Ya da yok olup gidecekler.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
bu altın 1000 onsun altına gıdebılır demedı demeyın... gumuste bayaa asagılara gıder o zaman. nerden bulastık bılmem beyazzaa....
haftalık rsi .. aşırı satımda pozitif uyumsuzluk var ... buda önemli yani bence ... değerli bi uyumsuzluk
2013,00
Bunlar dünküler üzerinde oynayacam yeni yapmıycam.
Jelibon.
Spikelamadan işaret koydu.
jel.
birazda gümüş ekledim bakalım .. 19.90 bakalım artık .. bugünü artı kapatır heralde eşşek değilse ....![]()
![]()
2013,00
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri