Bir ihtimal ekranın önünde '' duruyor '' da olabilir.![]()
Where is the meeting man?
VANDIT
flexy patron, h as adam bizi alıştırdı tutem muuuteme
kendimizi bişi zandık tutema uzanan illerim çarpıldı beyaaa
tutem bile eşşek misali terso tepti
unforgotten inn by ayy uu
ühüh
ü (alıntıdır!)
"Söylediklerim, bilim ile çeliyorsa bilimi esas alın"
Mustafa Kemal ATATÜRK
yettim hacılar..way..bir seans ortada olmasak arkamızdan neler çevriliyor peeee![]()
Şinci durum şöyle; dün akşam gazetelerde gördüm ki, femen göğüs göğüse çarpışmak için TR'ye geleceymiş... Emniyet Güçleri safında yer tutmak için torpil arıyordum hacılar.. Yani femen in olduğu ortama gitmek kolayda, orda sivil görünüp karambole gelmeyelim diye o olaya müdahale edecek emniyetçi arkadaşlar belliyse, önceden tanışıp, abi ben bi 5 dakika sizin safınızda göğüs göğüse çarpışıp gidecem, izin verirseniz diyeceydim ama bi sonuç alamadım..du bakalım...hehehehe
bu arada hayret yawi hala divitır da "femenin **tünün gılıyık" diye bir heşteg açmamış..hehehe
BANGA mühim
yaw bide femenin gelişi vob için tehdit bence.. dealerlar, brokerlar gözleri tvdeyken dehşet fat-finger hataları yapabiir..tavanda olabilirik tabanda olabilirik o esnada
BANGA mühim
BANGA mühim
Asti patron,
tutem den sonra a man gazıyla bakalım ne var inn içinde didik, girdik içeri zar zor kurtardııığğğ back the door yaniii
tube tübeeeee
yok tutem, much jööteemm
"Söylediklerim, bilim ile çeliyorsa bilimi esas alın"
Mustafa Kemal ATATÜRK
Femen Formasyonu var hacılar..ne taraf gırılır acep
![]()
BANGA mühim
Patronaslar ;
femen'in web sitesine not bıraktım .
Dedim ki ; vur deyin vuralım , öl deyin ölelim![]()
Y E S , WE CAN !!!
hacı o bişi diilde, PALAnın yiyemediği göz gibi şort gontratlarımı femen yerse varya. çok bozulurum..dış mihrak operasyonu sayarım..üğw
BANGA mühim
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri