rüzgar Nickli Üyeden Alıntı
sayın jelibon ilk verdiginizde sorun yoktu gibi ama ben mi yanlıs ogrenmisim diye teyit edebilir miyim?05 haziran kapanısı 17.50 bb dısı kapanıs 06 haziran 16,30 bb ici kapanıs ve 07 haziran 15,14 digeri altı kapanıs sartlar olusuyo.bi bakabilir misiniz acaba?cok tesekkürler.
o zaman şöyle söyleyeyim senin dediğin doğru,
ittiren bardan kurtulup içte bir bar olmalı ve o bar kırılmalı, bazen ittiren bardan direk oluyor çünkü gelişen barlar aşağı gidiyor, bazen takip eden barlara da bakmak gerekiyor, yani bazen bir bar yetmiyor. En risksiz tamamen içte gelişen bir barın altına gelmek.
bunun yüzde yüz standardı yok ama en risksiz alı tartışıyoruz, biliyorsunuz bu endeksler için olmayan bir şey aşırı satımda dileğince ittirir, değer bbye sonra %15 daha düşer, ama bb bence vixde başarılı, tek olay ittirdikçe oluşacak kapitilasyon, bunu da kademeli alım yener.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Yer imleri