345 senaryo. 60 DAK.
Jel.
345 senaryo. 60 DAK.
Jel.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
60 dakın içi 30 dakka.
jel.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
irregular b 30 dak.
İrregular sayım flat mor b dir.
Flat mor b 1657 den 1700 ün az üstüne olabilir.
Jelibon.
Ardından 1550-1600 e düşer.
Jelibon.
5 demiyiz irregular b demiyiz nasıl anlayacaz?
Hareket 5 dalga olursa 5 deyiz, 3 dalga olursa irregular b deyiz.
Jelibon.
Her ihtimalde kerteriz 13 hazirandır.
4 trade günü yukarı olup 13 haz tepeye gelirse napılacağı belli 13 hazda.
Hareket 13 hazda yükselen dibe gelirse de napılacağı belli.
Sabır 4 gün kaldı. Bu 13 haz papatya borusal en dibe gelseydi herşey kaymaktı. Belki de gelir kim bilir, ama vix yeni al vermişken gelmeyecek gibi duruyor,
ya tepeye gelecek ya yükselen dibe.
4 gün kaldı, lem güzel işaret çak araya değil istiyoruz bu aralar hep araya geliyor ya da 1357 gün farkediyor.
Jelibon.
Bazen öyle anda geliyorumki TR 1000 puan tepiyor, dedim bunları akşam yazayım ama o zaman fırsatı kaçıracaktınız hemen yazmaya karar verdim.
Jelibon.
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri